Икономедиа АД
Sofia www.economedia.bg 50 - 300 employees 1 jobs

Company


Икономедиа е най-големият издател на бизнес медии и сред водещите онлайн издатели в България. В портфолиото на компанията са най-влиятелната икономическа медиа Капитал, новинарската дигиталната медиа Дневник и няколко специализирани медийни брандове като Кариери, Регал, БакхусОдит. Най-силните медийни брандове на групата са и платформа за бизнес събития и конференции.

 Мисията на Икономедиа е да дават достоверна, пълна и смислена информация, авторска журналистика, която помага на читателите да правят информиран избор за бизнеса си и личния просперитет.

 Икономедиа чрез всичките си медийни канали месечно достига до 1 800 000 души. Това е икономически, медийно и обществено активната група читатели, които са с високо образованеи и социален статус.

 Икономедиа във всичките си продукти спазва принципите и стандартите за качествена журналистика и отговорност към обществото. Редакционните екипи се управляват независимо от бизнес отделите на компанията, за да се гарантира ненамесата в съдържанието на медиите. Компанията има прозрачна собственост.JobTiger Banner
Zaplatomer Banner