Банка ДСК АД

Компания

За нас

Банка ДСК АД, част от Група ОТП – най-бързо развиващата се банкова група в Централна и Югоизточна Европа, е безспорен лидер на българския пазар в банкирането на дребно, със значителни и непрекъснато подобряващи се позиции в сегмента на корпоративния, малкия и средния бизнес. С богатата си история, над 2,5 милиона клиенти, модерни, дигитални и непрекъснато подобряващи се услуги, Банка ДСК е и най-големият банков работодател у нас.

На нашите над 5000 служители ежедневно предоставяме възможност за кариерно развитие в изключително динамична, приятелска и екипна атмосфера. В допълнение, ние вярваме, че само като инвестираме непрекъснато в усъвършенстване на уменията и знанията на колегите си, имаме възможност да предоставяме още по-добри и качествени услуги на своите клиенти.

70 години след създаването ни смело можем да кажем, че днес сме не само банката с най-много клиенти, но и тази, която задава тенденциите в банковия сектор на страната. Банка, в която търсим и развиваме хора за професиите на бъдещето.

Днес Банка ДСК е модерна компания с дългосрочна стратегия за дигитална трансформация, инвестираща в създаването на иновативни офиси, модерни продукти и технологични решения.

В Банка ДСК се гордеем със симбиозата, която сме постигнали по отношение опита на доказали се професионалисти, които не спират да се усъвършенстват, и на млади хора, чиито хъс и амбиция са двигател за непрекъснатите иновативни решения, които ни отличават от конкурентите ни. Присъединявайки се към големия ни екип, Вие ставате част от банковата институция, която е лидер по доверие!

Нашите ценности

Като модерна банкова институция, в дейността си ние се водим от нашите корпоративни ценности, които освен фокус върху клиента и отговорността, която поемаме в работата си, поставят и темите за екипността и признанието. Служителите ни активно участват в споделянето на мнение и вземането на решения в банката и получават признание за приноса си в успехите на компанията ни.

Корпоративна социална отговорност

Освен да работим, ние обичаме да споделяме време заедно и извън офиса. Включваме се в много социални проекти като „Бизнес рън“, „Run2Gether“, „Капачки за бъдеще“, „Новата гора на София“ и много други. Организираме и собствени благотворителни инициативи. За традиционния ни Коледен брънч всяка година избираме значима кауза, в чиято полза част от колегите ни демонстрират кулинарни умения, а други опитват готвените изкушения и помагат със средства.

Спортът също ни обединява. През 2019 г. близо 300 служители участваха активно в общи спортни занимания, играха футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, аеробика, йога и федербал, изграждайки по-близки и неформални отношения.

Като част от нашия екип, Вие ще се възползвате от следните придобивки:

-Социален пакет, включващ:

  • ваучери за храна на стойност 200 лв.
  • Мултиспорт карта
  • 20+2 дни платен годишен отпуск
  • Wellness програма

-Допълнително пенсионно осигуряване в ПОК „Родина“

-Преференциални условия за използване на:

  • Банковите продукти и услуги на Банка ДСК
  • Жилищно и ипотечно кредитиране
  • Отстъпки в партньорската ни мрежа


-Динамична работна среда

-Обучения за усъвършенстване на знания и умения

-Възможност за кариерно развитие при добро представяне

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner