Токуда банк АД
София www.tokudabank.bg 50 - 300 служителя 7 jobs

Компания

Ние сме Токуда Банк - гъвкава и компактна банка, която в работата си съчетава източните традиции и западните тенденции. Нашите принципи са прозрачност, яснота и коректност.

Токуда Банк е собственост на японската компания Токушукай Инкорпорейтед и вече 28 години е част от динамично развиващия се банков сектор в България.

Обяви

Дейност

Токуда Банк има пълен лиценз за извършване на банкова дейност и предлага стандартни банкови услуги за граждани и фирми, с основен фокус върху кредитирането.

Мисията на банката е да подпомага развитието на бизнеса и обществото в България чрез предоставяне на разумни финансови услуги на предприемачи и физически лица.

Нашите действия се ръководят от подход, който балансира интересите на обществото, акционерите, клиентите и служителите.

Желанието на Токуда Банк е да достигне до повече клиенти, както частни лица, така и представители на малкия и средния бизнес, и да покаже, че да работиш с банка може да е лесно и експедитивно.

За Токуда Банк всеки клиент е ценен по свой начин и може да разчита на индивидуален подход, съобразно нуждите и възможностите си.


Токуда Банк АД е част от Токушукай Инкорпорейтид, Токио, Япония. Японският инвеститор придобива мажоритарния пакет от акциите на Банката през 1998 г. Понастоящем Токушукай Инкорпорейтид, Япония е собственик на 99.94% от капитала на Банката. Основен акционер на Токушукай Инкорпорейтид е доктор Торао Токуда.

Д-р Токуда е японски лекар и общественик, основател на една от най-големите болнични вериги в Япония и създател на проекта Токуда Болница София през 2006 г. Голяма част от обществения му принос е в сферата на медицинската етика, отношенията лекар-пациент и усъвършенстване на медицинските услуги, които пациентите получават.

Символ на ценностите на Токуда Банк е логото на Банката - стилизираната японска хризантема с осем листа ("Кику" на японски ). Тя носи стремежа за дълголетие и подмладяване. Броят на листата – 8, символизира просперитет и богатство, а в друга перспектива – безкрайността.

Продукти

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Като отговорен работодател ние се стараем да осигуряваме на нашите служители възможности за реализация и развитие в добра работна среда и приятелски настроен екип от 200 човека, които работят в София и в 14 офиса в страната. 

Ние приветстваме открита и директна комуникация на всички нива.

Част от нашата корпоративна култура са традиционните "зелени петъци" - ден с маратонки, без асансьор, ден за здравословни инициативи.

Веднъж в годината провеждаме тиймбилдинг с разнообразна програма за целия екип на банката.

Редовно участваме в различни дарителски кампании.

Насърчаваме участието в допълнителни професионални обучения и подкрепяме колегите в техните начинания за придобиване на нови умения и опит.

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Публикуваме обяви за вакантни позиции на нашия сайт www.tokudabank.bg, както и в основните кариерни сайтове, и ги споделяме в социалните мрежи.

Независимо дали има публикувана обява, можете да кандидатствате при нас като ни изпратите своето CV на електронен адрес: hr_dept@tcebank.com.

Ако проявявате интерес към придобиване на опит в банкова институция, ще Ви предложим индивидуална стажантска програма.

Интервю

Мениджърът на екипа, за който се търси нов служител, провежда интервю с кандидатите, селектирани при първоначалния подбор по документи.

Одобрените кандидати могат да бъдат поканени и на второ интервю с оперативен или изпълнителен директор.

Стремим се да даваме своевременна обратна връзка на всички кандидати.

Zaplatomer Banner