ОЗОН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ АД

София www.ozone.bg над 300 служителя 16 jobs

Компания

Ozone е една от водещите групи онлайн магазини в България. Част от нея са брандовете Ozone.bg, Baby.bg, Photopavilion.bg, както и физическите магазини Ozone Games и Ozone Live. Освен в страната, компанията работи на територията на още три страни- Румъния, Гърция и Хърватия чрез сайтовете Ozone.ro, Ozone.gr и Ozone.hr.

Ozone.bg е създаден през 2008 г., като онлайн магазин, специализиран в продажбата на видеоигри и гейминг аксесоари. С годините сайтът се разраства и през 2013 г. към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника. Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите. 

Групата Ozone се разраства не само по отношение на портфолиото си, но и като брой служители. Компанията предлага динамична работна среда, с възможности за кариерно развитие и придобиване на знания и опит от изявени специалисти в областите на продуктовия мениджмънт, IT, маркетинг, финанси, HR и обслужване на клиенти. Сред допълнителните придобивки към всеки служител са ваучери за храна, ваучер Рожден ден, специални отстъпки за пазаруване от фирмените сайтове и други партньори, спортна карта на преференциална цена, гъвкаво работно време с възможност за работа от вкъщи, както и безплатни напитки в офиса.

Обяви

Дейност

Ozone.bg е създаден през 2008 г., като онлайн магазин, специализиран в продажбата на видеоигри и гейминг аксесоари. С годините сайтът се разраства и през 2013 г. към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника. Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите. 

Допълнителни придобивки

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Процесът по подбор при нас следва различна структура в зависимост от позицията, за която кандидатстваш.

Първата стъпка e да се запознаем с твоето CV. Ще се свържем с теб за предварителен телефонен разговор, само в случай че профилът ти отговаря на ролята, за която кандидатстваш или за друга роля, която преценим, че би била интересна и подходяща за теб. В този разговор ще ти разкажем повече за компанията и за позицията, както и ще ти дадем възможност да разкажеш повече за своя опит. Ако успешно преминеш тази стъпка, ще те поканим на интервю с представител на екипа по подбор и ръководителя на екипа за съответната позиция. Интервютата се провеждат на място в нашия офис.

В зависимост от позицията, за която си кандидатствал, процесът може да има и допълнителни стъпки като второ интервю с мениджър. По време на тази втора среща ще имаш възможност да се запознаеш и с допълнителни членове на екипа, както и да ни разкажеш още за експертизата и опита си, и това как би допринесъл ти за развитието на екипа.

Финалната стъпка от процеса е обратната връзка от наша страна. Без значение какво решение ще вземем заедно с мениджъра, държим всички кандидати да получат навременна обратна връзка от нас.
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner