Силвър Стар
www.mercedes-benz.bg more than 300 employees 3 jobs

Company

Силвър Стар започва дейност през април 2017 година. Компанията е генерален дистрибутор на немския концерн Daimler AG за марките Mercedes-Benz, SETRA и FUSO за България. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас. Фирмената група предоставя целия спектър от услуги, свързани с продажбата и следпродажбеното обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси.

Jobs

Activity

Силвър Стар предлага цялата гама от превозни средства с марките Mercedes-Benz, Setra и FUSO. В сферата на леките автомобили изборът от компактни, високопроходими и луксозни модели е изключително богат. Kамионите и вановете Mercedes-Benz са синоним на топ-класа, ефективност, надеждност и устойчиво развитие. Силвър Стар предлага и употребявани автомобили с гарантирано качество, в това число по програма на Daimler AG – Mercedes-Benz Certified с доказана история и пробег. С регулярна доставка, 5 пъти седмично, се осигуряват оригинални резервни части за цялата гама превозни средства Mercedes-Benz, както и премиум лайфстайл аксесоари на марката, в това число бижута, парфюми, куфари, спортни сетове и други.

Products

Benefits

Corporate Culture

Екипът на Силвър Стар се състои от над 400 професионалисти, които отговарят за целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и следпродажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Компанията инвестира в развитието на уменията и повишаване компетенциите на служителите чрез провеждане на обучения и международна обмяна на опит в системата на Daimler AG. За млади специалисти и студенти са разработени стажантски програми към различни отдели в цялата дилърска мрежа. Тиймбилдинги и специални програми, насочени към служителите, се организират ежегодно.

Team

Office

Office Photos

Working Space

Job Application

Кандидатстването във фирмената група може да се осъществи по следния начин:

  • При обявена вакантна позиция/стажантска програма – публикува се в почти всички платформи за работа (от където кандидатстването е директно, при наличие на регистрация), както и на нашите мейли за подбор. Изискваме само автобиография.
  • Ако няма обявена вакантна позиция/стажантска програма във Вашата област – изпраща се запитване или директно автобиография на адрес:

careers@silverstar.bg

careers@silverstarmotors.eu,

careers@premiummobility.bg

където се посочва отдел/област, от която се интересувате и локацията, която предпочитате.

Всички кандидатури се разглеждат при строга конфиденциалност, съгласно Политиката за защита на лични данни и Процедура по подбор на персонала. Ние сме администратор на лични данни.

Допълнителна информация, относно Политиката за защита на лични данни, ще откриете в профила на дружеството или на:


- https://drive.google.com/file/d/1cj-biMdIQDG0_Uxu1OlAeAC1OZ3Yt3WD/view?usp=sharing - Силвър Стар Ритейл ЕАД

- https://drive.google.com/file/d/1sZpA3bqrt_67URx6YN_zuTjZ-hQiGlQf/view?usp=sharing - Силвър Стар Моторс ЕАД

- https://drive.google.com/file/d/1osSmek85fOhxzsT_kC2xr_TAoY4Nszbo/view?usp=sharing - Силвър Стар Премиум Мобилити ЕАД.


При въпроси, свързани с Вашите лични данни, бихте могли да се свържете с нас на посочените имейл адреси или на: dpo@silverstarmotors.eu.

Job Interview

Първата стъпка от процеса по подбор (за кандидати) започва с изпращане на автобиография. След преглед и оценка от страна на екип Подбор, одобрените по документи кандидати, биват поканени на интервю. Използват се разнообразни методи за подбор, съобразени със спецификата на позицията, за която се кандидатства, напр. структурирано интервю, ролева игра, видео интервю, технически тест, разрешаване на казус и други. Всяка стъпка от процеса се осъществява с помощта или изцяло от отдел Подбор, съгласувана предварително с отговорен ръководител. Оферта се отправя към одобрен кандидат, след разписването ѝ от Директор Човешки ресурси и Изпълнителен директор.

Testimonials

VCD Banner
JobTiger Banner