Селента бюти ЕООД
София www.selenta.bg

Компания

СЕЛЕНТА БЮТИ е компания, създадена с идеята да представи на българския професионален козметичен пазар най-доброто от лидерите в козметологията в световен мащаб.

Портофолиото от марки е внимателно подбрано така, че да предложи разнообразни концепции и философии за красотата, които да са взаимно допълващи се и същевременно уникални по рода си. Всяка една марка е лидер в областта си и е добре разпознаваема не само в България, но и в цял свят. Триото от професионални марки: GUINOT, THALGO, NEOSTRATA е в основата за успешното развитие на компанията вече повече от 20 години.

 

GUINOT – Paris е марката № 1 в козметичните салони във Франция, като тя е водеща и в най-селективните козметични центрове в България. Guinot-козметикът, наричан още „Доктор по Красота“ е в основата на изключително успешната концепция на всеки един Guinot салон, където клиентът може да се наслади на ефикасни козметични терапии за лице, тяло, епилация и ненадминати по качеството си продукти за домашна грижа.

 

THALGO e основоположник на морската козметология във Франция и е известна с изключителните професионални терапии за лице и тяло и продукти изцяло основаващи се на морски активни съставки.

 

NEOSTRATA e истинска революция в дермокозметиката, тъй като е марката, създадена от откривателите на молекулата на гликоловата киселина – активна съставка, която е с доказани качества за обновяване, подмладяване и изглаждане на кожата. Днес NEOSTRATA е част от групата Johnson & Johnson и заема водещо място в областта си.

Zaplatomer Banner