ММ Солушънс EАД

Компания
ММ Солушънс е софтуерна компания с дългогодишен опит в разработването и поддържането на софтуер за мобилни телефони, таблети, навигационни системи и други устройства. 


Фирмата има трайно партньорство с едни от най-големите производители на чипове и мобилни устройства   – Texas Instruments, Samsung, HTC, LG, Motorola, Huawei и много други. 


От началото на 2013 г. Компанията започна съвместна работа с най-големия производител на чипове за мобилни устройства QualComm и до момента е единствения партньор  за решения за камери за мобилни телефони и таблети. 


В стремежа си да бъде конкурентен представител в своята пазарна ниша ММ Солушънс е изградилa екип от висококвалифицирани софтуерни инженери.


Осъзнавайки необходимостта от поддържането на този екип, Компанията има амбициозната задача да намери и обучи своите бъдещи служители. 


Ако сте ентусиазирани и енергични, интересувате се от новото и модерното в света на технологиите, предстои Ви завършване или сте завършили техническа специалност, имате опит с програмиране на С и говорите свободно английски език, Вашето място е при нас.

Zaplatomer.bg