Шнайдер Електрик България ЕООД

София www.schneiderelectric.bg над 300 служителя

Нека направим нещо НОВО!!!

Нека променим начина, по който хората живеят в градовете, домовете и работните си места.
Нека да ускорим развитието на ефективните енергийни технологии и опит.
Нека да се подготвим за следващите години и заедно да преодолеем препятствията.

Шнайдер Електрик е единствената световна компания, отдадена на управлението на автоматизацията и електроенергията.
Ние сме чудесно място за таланти, готови да приемат предизвикателства и откриват нови възможности.
Вземете стратегическо решение, присъединете се към нашите 90 000 служители и използвайте шанса за кариера в 130 страни по света.

Schneider Electric е мултинационална компания и световен лидер в областта на електроразпределението и индустриалната автоматизация.  Със своята близо двувековна история, Schneider Electric е утвърден специалист в областта си благодарение на богатия опит и традиция на 120 търговски марки, сред които Merlin Gerin, Telemecanique и Square D.

Schneider Electric присъства в България от 1987 г чрез марките Merlin Gerin и Telemecanique, които през 1993г се сливат в едно търговско представителство. По-късно, през 1998г. Schneider Electric преобразува търговското си представителство в свое дъщерно дружество Шнайдер Електрик България ЕООД.
През 1999г дружеството закупува обособена част от завода за автоматични прекъсвачи в гр.Перущица. През 2000г. Шнайдер Електрик България става носител на «Златна мартеница» - престижната награда за най-добър инвеститор произвеждащ в България.  В завода, в който работят над 250 души, се произвеждат автоматични прекъсвачи ниско напрежение E60N+, ключове и контакти Unica, както и комплектни разпределителни устройства за подстанции средно напрежение SM6. Продукцията се реализира както на българския (20%), така и на световня пазар( 80%).

Шнайдер Електрик България включва в своите структури търговски офиси във Варна и Бургас. За улеснение на комуникацията с клиентите и за оптимизиране на съвместната работа с тях е създаден Център за обслужване на клиенти. Центърът отговаря на логистични, технически и търговски въпроси.  В сферата на услугите фирмата предлага и курсове за повишаване квалификацията на специалисти по автоматизация и специалисти електроинженери в университети в Пловдив и Русе .
Шнайдер Електрик България е носител на два златни медала за два свои продукта ( моторни пускатели Tesys Model U и система за енергиен мениджмънт PowerLogic) на 59 Международен Технически Панаир - Пловдив

 

Zaplatomer.bg