Абрис Дизайн Център ООД

София 10 - 20 служителя

„Абрис Дизайн Център” ООД е фирма, която участва в творческия процес от първоначалното създаване и конструиране на рекламното послание в различните му форми и разновидности, до неговото разпространение и възпроизводство чрез различни медии и комуникационни канали за постигане на пазарните цели на клиента.
Като работим в тясно сътрудничество с клиента и познаваме в детайли характеристиките на неговите продукти и дейности по тяхното разпространение и продажби, да участваме в работата по конкретни проекти или да изграждаме и реализираме цялостни комуникационни стратегии за тяхната пазарна реализация.

Нашите услуги
- Графичен  и структурен дизайн по конкретни проекти или изработване на цялостни графични концепции;
- Предпечат по собствен или зададен от клиента графичен дизайн за различни продуктови групи - от вьншна реклама до печатни комуникации;
- Широкоформатен дигитален печат върху винил, самозалепващо се PVC фолио, хартия, мрежа, мокет, покривало за камиони, плат за знамена..
- Copywriting, включително изработване на сценарии и производство на  телевизионни и радио клипове;
- Изработка на печатни материали, включително POS и POP материали: мобайли, дисплеи, стелажи, прмоционални кутии и поставки, други;
- Рекламна литература: дипляни, брошури, плакати, календари, листовки и други;
- Фирмена акседенция: бланки, пликове, папки, договори, фактури, ваучъри, вътрешно-фирмена документация и други;
- Опаковки:  твърди и меки кутии за продукти на леката промишленност; Предлагане на персонализирани подаръчни комплекти.
- Пазарни проучвания, стратегическо планиране, организиране на фокус групи, медия планиране и купуване, мониторинг, промоции и други.

 

Zaplatomer.bg