Grijs b.v
50 - 300 служителя

Желаната професия в сферата на денталната медицина
Ексклузивно за българи с познания по немски език

Във Варна се създава една от най-модерните стоматологични клиники в света -Dentaprime Klinik – специализирана в областта на имплантологията и естетическата лицево-челюстна хирургия, под вещото ръководство на германски и швейцарски мениджъри. Ние търсим квалифицирани български стоматолози, зъботехници и асистент-сестри, готови да дават повече в професията си.
Готови сме да предложим повече: високопрофесионална работна среда, атрактивно заплащане, възможност за индивидуално професионално развитие във всеотдаен екип.
Очакваме Вашата кандидатура!

ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ

По-важни от оборудването са иновационното ню-хау и професионалната компетентност на стоматолозите. Но ако в помощ са и най-съвременните технологии , както в Dentaprime Clinic, тогава пациентът е сигурен:
Тук съм в добри ръце!

KaVo, Nobel Biocare, Sirona, Meisinger, Straumann ... В Dentaprime Clinic ще работите с най-добрите.

За Dentaprime работи най-добрият екип, с най-доброто оборудване, за постигане на най-добри резултати:
3D навигационна система за имплантация, сomputer imaging, лазер, камера за интраорални снимки, а зъботехническата лаборатория на клиниката разполага с най-модерния CAD. Имплантантите и съответният инструментариум са на фирма Straumann и Nobel Biocare. Кабинетите са оборудвани с инструменти и апаратура на KaVo, Nobel Biocare, Sirona, Meisinger и Straumann. Най-добрите предпоставки, за да се присъедините към нас!

КОНЦЕПЦИЯ

В услуга на пациентите Dentaprime Clinic събира под един покрив най-доброто под вещото ръководство на германски и швейцарски мениджъри: високо ниво ню хау на българската дентална медицина, иновационни технологии и редица икономически възможности, които може да предложи Варна - един от най-красивите градове на българското Черноморие.

Акцентът в дейността на клиниката е в областта на имплантологията и естетическата лицево-челюстна хирургия, като в сградата се помещава и зъботехническа лаборатория. Един довод в полза на изключителната медицинска компетентност (коз най-вече срещу типичните в Полша и Унгария „discount-кабинети“) - фактът, че единствено Dentaprime Clinic като клиника по дентална медицина извън Германия ще получи сертификат от TÜV.

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ

Във вилната зона на Черноморската столица - гр.Варна, само на минути път от к-т Златни пясъци, се намира Dentaprime Clinik.

Като част от персонала на Dentaprime Clinic ще живеете и работите там, където милиони други прекарват почивката си. Варна, разположена на брега на Черно море, е бързо разрастващ се град, чийто облик и културни традиции го нареждат до най-забележителните градове в Източна Европа. Dentaprime Clinic се намира във вилната зона на града, на минути път от к-т Златни пясъци. Вашето работно място под галещите лъчи на слънцето.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

“Всеотдайна работа”
“Принципът Радост”
С този слоган две големи германски предприятия агитират своите клиенти - а ние агитираме Вас. Защото най-големият ресурс за предприемаческия ни успех са хора с амбиция за работа. Специалисти, които работят с професионален плам и любов към професията, които с радост са в услуга на другите.
Ние Ви очакваме в нашия екип!

Образованието по дентална медицина в България заема едно от челните места в Европа. В Dentaprime Clinic с помощта на свръхмодерно оборудване ще създадем най-доброто работно място в Европа за професионалисти в областта на стоматологията. Затова Dentaprime Clinic – Варна е единствената клиника по дентална медицина извън Германия заслужила сертификата за германски стандарт на TÜV.

Отговорност
Dentaprime Clinic ще подпомага развитието на гр.Варна както финансово така и в културен аспект. Ще изпълнява безукорно задълженията си на данъкоплатец към Община Варна съотв. България. Ние ще насърчаваме новооткритата катедра по дентална медицина към Медицински университет – Варна и ще участваме активно в културните и социални прояви в града. Стриктно изпълнение на всички директиви, грижа за екологичното равновесие и не на последно място социална обезпеченост на нашия персонал – това е наша отговорност.


ВАШАТА КАРИЕРА
Ще печелите най-доброто.
Стоматологията е Ваше призвание? Говорите немски? Искате да се усъвършенствате? Dentaprime ще Ви помогне да вървите нагоре. Използвайте Вашата квалификация и се присъединете към екипа от специалисти на една от най-добрите стоматологични клиники в Европа с изключителни възможности за професионално израстване. В тази връзка са предвидени редовни програми за усъвършенстване на квалификацията с използване на най-съвременни стоматологични технологии - напр. в областта на имплантологията.
Ще получавате атрактивно възнаграждение - твърда основна заплата и възможност за повече, ако заработите повече. Ние разчитаме на Вас и инвестираме дългосрочно във Вашия професионализъм.
Съвет : Обърнете се към нас, преди да поемете по пътя на риска със своя зъболекарска практика. Предложението ни ще Ви заинтригува.

 

HRW 2019