Таймаут ЕООД
Blagoevgrad www.takeatime.com under 5 служителя

TAKE A TIME E НОВ ОНЛАЙН ГАЙД КЪМ НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ В СОФИЯ

Take a Time (www.takeatime.com) е нов интернет портал, уникален със своята идея да съчетава полезната информация на гид и съдържанието на електронно лайфстал списание. В него ще откриете компетентно и елегантно поднесена информация за най-новите ресторанти, клубове и горещи точки в нощния живот на София и големите градове.  На адреса  ще прочетете повече за това, как живее градът и какво се случва на интересните места. 
Take a Time е пътеводител в градския лайфстайл, адекватен, динамичен и с постоянно свежа информация. Предназначен е да задоволи изцяло потребностите на ценителите на добрата кухня, обстановка и качествено обслужване при избор на заведение – най-добрите ресторанти са представени със статия, снимки от интериора и детайлна информация  за обслужване, работно време, меню, изисквания за резервация и удобствата, които заведението предоставя. Представените заведения имат и връзка към BGmaps.com, така че потребителят да намери адреса на картата само с едно кликване.
Рубриките Тематично и Афиш са предназначени за любителите на нощния живот. Тук ще намерите подбрана информация да събитията в най-популярните клубове и тяхната седмична програма.
Take a Time е единствен по рода си специализиран каталог, който предоставя възможност за търсене по Име на Заведение, по категории Кухня, Повод и Азбучно търсене, както и изключително разширено търсене по детайли като локация, цени, музика, възраст, удобства.
Сайтът е двуезичен и съответно полезен не само за български граждани, а и чужденци, временно или постоянно пребиваващи в България, както и чуждестранни туристи, които планират своя престой.
Дизайн на сайта и неговата функционалност са дело на екипа от българския офис на британската фирма NuStage, което е гаранция за оригинални визуални решения в синхрон със съвременните тенценции на уеб дизайна.
В момента се подготвя публикуването на още 3 града, като старта ще бъде в началото на следващата година.
За контакт и допълнителна информация, Стефан Хинков – «ТаймАут» ЕООД, тел. 0878 81 81 10, e-mail: marketing@timeoutbg.com 

 

HRW 2019