Ню Стейдж ООД
www.nustage.net 10 - 20 служителя

NuStage е WWW ориентирана компания работеща основно на Българския и Английски пазари с представителни офиси в София и Лондон. Портфолиото на фирмата е основно фокусирано върху създаването, разработката и поддръжката на индивидуални решения за Уеб базирани софтуерни приложения, Ню Медия, Онлайн Маркетинг и Уеб Анализи.
От създаването си през 2002 година, компанията е произвела индивидуална продукция на контракторски и субконтракторски принцип за над 60 компании и Брандове, някой от които са световно разпознаваеми.
Фирмата е позиционирана в сегмента малък и среден бизнез, като предлага и корпоративни решения за някои от направленията в дейността си.
NuStage се индентифицира с членствата си в световни организации като IEEE, Web Analytics Association, e-Marketing Association, UKWDA и International Webmasters Association. Компанията е също част от MarketingProfs обществото, както и Google Advertising Professional и Yahoo Ambassador.
NuStage Creative Solutions е компания с размери от сегмента малък и среден бизнес. Средната възраст на служителите е 29.8 години, като всички са с висше образование и владеят минимум 1 допълнителен език.
За периода Q2'02 - Q2'08 фирмата е регистрирала среден годишен ръст от над 50%.

Zaplatomer.bg