БРАВО ООД
Blagoevgrad www.bravo-bg.com 50 - 300 служителя

За компанията

Езикът на „Браво”: ключови думи

Кои сме ние?

„Браво ООД” е създадена през 1993 г., когато започва дейността си с производството на полуфабрикати с мляно месо и бързо се превръща в лидер в месопреработвателната промишленост. От 1996 г. фабриката произвежда пресни колбаси, варено-пушени деликатеси и шунки. Приоритет на фирмата е поддържането на безкомпромисно качество и постоянен стремеж към иновативност с грижа към здравето на клиентите. Днес производствената гама на месните продукти с марка „Браво” включва: пресни колбаси, варено-пушени деликатеси, шунки, кренвирши с пълнеж, колбаси и деликатеси от пуешко месо. 

Какво произвеждаме?

Гамата от местни продукти на „Браво” включва:

• пресни колбаси;
• варено-пушени деликатеси;
• шунки;
• колбаси и деликатеси от пуешко месо;
• кренвирши с пълнеж;
• свежа кайма (60% свинско и 40% телешко месо).
С какво разполагаме?

Предприятието на фирма „Браво” се намира в столичния район Кремиковци. То е от първа категория и отговаря на всички европейски изисквания, що се отнася до технологичното и техническо оборудване, сгради, съоръжения. В цеховете на фирмата работят последен модел месопреработвателни машини, внос от Германия, Холандия, Дания, Италия и т.н. Производството се осъществява при строги хигиенни стандарти, които гарантират чистотата и високото качество на произведените храни. Нашият високо квалифициран персонал периодично се обучава в последните новости на технологичните и хигиенните стандарти.

Социален живот.

„Браво” води много активен живот извън бизнеса – ние сме дългогодишен спонсор на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, както и член на варненския клон на организацията. Спонсори сме на редица светски събития като ежегодния конкурс „Най-добър готвач” 2005, ежегодното турне на ТВ „Планета”, Фестивалът „Международни медийни събития” в курорта „Албена”. 

През юни 2006 г. фирма „Браво” бе основен партньор на Столичния център за работа с деца, по- конкретно на един от неговите филиали, който се намира в квартал Ботунец – район Кремиковци. Повечето жители в този квартал са преселници от различни краища на България. В селището има четири оформени етносни групи – роми, турци, власи и българи. Голяма част от тях са в неравностойно социално положение и имат ниска грамотност и култура. СтЦРД филиал Ботунец, с помощта на „Браво”, даде възможност на тези деца безплатно да се занимават с дейности по интереси – театър, пеене, танци, компютри, екология и т.н., с цел интегрирането им сред техните врътсници. Така, от 1 юни до 30 юни 2006 г. в кв. Ботунец се проведе детски лагер с 50 деца от 6 до 12 годишна възраст. Този проект бе осъществен с подкрепата на фирма „Браво”, която осигури ежедневно здравословно меню за лагеруващите деца.

Новаторство.

„Браво” се гордее със способността си да диктува тенденциите на пазара на колбаси. Фирмата за първи път в България разработи серия от пуешки продукти, изцяло съобразени с изискванията на диетичното хранене. Невиждани у нас бяха и кренвиршите „Браво” с пълнеж. Те се предлагат в разнообразни варианти – пълнеж с горчица, топено сирене или кетчуп. Продължаваме да работим в същия дух!

Наскоро „Браво” предложи на пазара продължение на своята серия специални шунки – „Пражка шунка”, „Деликатесен салам” и „Мини-пуешка шунка”. Това са готови за консумация продукти, направени от подбрано месо и деликатно овкусени.

Подготвяме и напълно нов висококачествен продукт – готова кайма, приготвена от подбрани видове свежо свинско и телешко, без консерванти и оцветители. Така най-сетне ще спестим на своите потребители времето за специални посещения при месаря, като му осигурим същото, дори по-високо качество.

Гъвкавост.

Всички наши продукти са предназначени както за пазара на дребно, така и за професионалните ни клиенти. Ето защо имаме специално разработени предложения на по-големи разфасовки, съобразени изцяло с нуждите на хотелиерството и ресторантьорството. Много добре познаваме тежкото ежедневие на работещите в тази сфера - нашият стремеж е да ги улесним максимално!

Рационално хранене.

Вкусно не значи непременно нездравословно. „Браво” го доказва! В нашето производство рамо до рамо се трудят диетолози и дегустатори, за да предложим на потребителя вкусно и диетично месно меню. Именно с грижа за крайния потребител решихме да разработим гамата от пуешки продукти. Пуешкото месо е предпочитано заради добрите си хранителни и вкусови качества. То е богато на белтъчини, желязо, цинк, фосфор и витамин В. Без кожа, пуешкото месо съдържа едва 0.3 г мазнини на 100 грама. Тъй като пуйките не могат да се отглеждат с антибиотици или хормони, тяхното месо е с гарантира екологичнен произход. Това го прави незаменима част от здравословното хранене. Пуешкото на „Браво” е и вкусно – самостоятелно или като продукт за приготвяне на ястие.
Сега разбирате защо нашият девиз е „Живей вкусно!”.

Бързина.

Времето е пари. Затова „Браво” пести вашето време със своите възможности за доставка. Със собствен хладилен транспорт ние превозваме поръчаните колбаси до всяка точка от страната в срок от 24 часа. Широката ни дистрибуторска мрежа дава възможност за лесна и бърза достъпност, гарантираща удобството на клиента. Наскоро „Браво” откри своята първа логистична база за Североизточна България. Тя се намира в гр. Варна и значително ще улесни работата ни с многобройните клиенти от региона.

Хумор.

„Браво” непрекъснато доказва, че обича да разчупва клишетата и да внася много емоции и живот в това, което прави. Това се отнася както за месните храни, които се произвеждат с марка „Браво”, така и за начина, по който те се представят на клиентите. Усмивката на „Браво” е заразителна. Може би си спомняте рекламата на новите за България кренвирши с пълнеж. Танцувашият кренвирш, който пее „Аз ще оцелея”, отразява точно нашето отношение към работата и живота.

„Браво” не изневерява на стила си и в рекламата на новата висококачествена кайма, в която взимат участие известни персонажи от „Шоуто на Слави”. Рекламният клип бе заснет от „СИА Адвъртайзинг”, с което се сложи началото на едно безпрецедентно сътрудничество между две от големите продуцентски къщи в България.

Отличник.

Всяка година „Браво” отнася награда от Пловдивския международен панаир за потребителски стоки и услуги. Тази година (2006) получихме две – Телешки кренвирш на „Браво” бе отличен със златен медал в категория „Хранителни стоки и продукти”. Със златен медал бе отличено и познатото от две години пушено пуешко месо.
Браво на „Браво”!

Кариери.

В "БРАВО" ООД работят 320 служители. Основната част от тях се занимават с производството и дистрибуцията на продуктите на компанията. Друга част е ангажирана с администрацията на фирмата. Високият професионализъм на всички служители е едно от основните конкурентни предимства на "БРАВО" ООД. Ето защо ние се грижим всеки новопостъпил работник или служител да получи най-доброто входящо обучение и план за адаптация към новата длъжност, като с новите си знания да допринася за безкомпромисното качество на продуктите на "БРАВО" ООД


http://www.bravo-bg.com/careers/apply.php

Zaplatomer.bg