Diamonds International Corporation

www.dic.as 10 - 20 служителя

Дружеството  Diamonds International Corporation - D.I.C. a.s. започна дейността си в края на 2005 г. Основната търговска дейност е продажба и изработване на оригинални луксозни бижута, продажба на инвестиционни диаманти и продажби на едро на скъпоценни камъни.
 
Дружеството е член на борсата в Антверпен -  Beurs voor Diamanthandel. Негови партньори са и водещи световни фирми. Всички бижута произхождат от собственото ателие и са защитени с запазена марка, регистрирана рамките на целия  ЕС, производствен знак  D.I.C и щемпел според изискванията на съответното законодателство.

Продаваните диаманти (включително диамантите, вградени в скъпоценности), притежават сертификати на водещи гемологични лаборатории, признавани в целия свят.

Дружеството си сътрудничи с най-изявените специалисти в това направление, модни дизайнери, дава своя дял в хуманитарни акции ( фондация на името на Тереза Махова) и помага чрез свои  P.R. изяви  за оформянето на обществено мнение за диамантите (Чешка телевизия 24, телевизия Прима, вестниците Млада фронта днес, Хосподарске новини, финанси ЧЗ и под.).

Дружеството обръща особено внимание на качеството на продукцията и обслужването.

Zaplatomer.bg