Геопортал ООД - National Geographic Products

Sofia www.geoportal.bg under 5 служителя

Геопортал е официален лицензиран дистрибутор на продукти с марката National Geographic за България, Румъния, Сърбия, Македония и Черна Гора. Геопортал развива своята дейност посредством разработен унифициран търговски модел съгласуван с National Geographic Society, включващ визия и условия за работа. 

Геопортал оперира верига от собствени специализирани обекти, а така също и работи с разрастваща се партньорска мрежа, включваща както национално представени, така и местни търговски обекти с различен профил и мащаб. По този начин продуктите на National Geographic представлявани от нас и посланието, което те носят, могат да достигнат максимално близо до почитателите на познанието и приключенията.

Този унифициран модел на работа има за цел да представи марката и посланието, което тя носи по най-подходящия начин в контекста на целите на NGS за разпространение на географско, историческо и природонаучно познание. Освен това, чрез него Геопортал си поставя за цел да се постигне по-ефективно и фокусирано присъствие на продуктите с марката National Geographic, а като резултат на това и техния по-голям търговски успех. 

Zaplatomer.bg