Евро Старс ООД
50 - 300 служителя

Евро Старс ООД

гр. Русе, бул. България 310

evashtinska@eurostars.rousse.bg

Елена Ващинска

 

Евро Старс ООД е оторизиран дилър и сервиз за автомобили Mercedes-Benz и Mitsubishi.

 

Фирмата работи в тясно взаимодействие с Балкан Стар Аутомотив София - генерален представител на DAIMLER АG за България.

 

Евро Старс извършва продажби на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили. Фирмата предлага също така и различни възможности за финансиране.

Сервизната база на Евро Старс разполага с пълен технологичен цикъл за обслужване на автомобили. В нея се извършват: диагностика, текущи и основни ремонти, в това число автобояджийски и автотенекиджийски услуги на лекотоварни и товарни автомобили, както и продажба на оригинални резервни части и консумативи.

 

За нас, основен фактор за посрещане нуждите на увеличаващия се брой клиенти и за удоволетворяване на техните интереси е разширяването и непрекъснатото развитие на персонала на фирмата. За да отговорим в пълна степен на потребностите на клиентите ние се стремим непрекъснато да изграждаме екипи от високо квалифицирани специалисти, с необходимите професионални и личностни качества.

 

През 2008 г. Евро Старс чества своята 15-та годишнина. През годините служителите са се увеличили многократно, като в момента личният състав на фирмата наброява повече от 90.

 

На Форум Кариери 2008 ще представим информация за вакантните позиции:

Автомонтьор

Електротехник

Офис администратор

Специалист маркетинг

Търговец на автомобили

Zaplatomer.bg