Топ Нюз ЕООД

“ TOPNEWS” – медията на Лудогорието

Ние сме любимата медия на Лудогорието - една „неочаквано добра комбинация” – две в едно: вестник и интернет TV. В Шумен, Разград и Търговище очакват всеки ден нашите „Топ Новини”, поднесени върху вестникарска хартия на 12 страници от младите ни находчиви и амбициозни репортери, и кореспонденти.
 
Ние нямаме аналог, защото сме единствения регионален всекидневник.
Всеки ден бизнесът черпи от нас актуална икономическа информация. Насърчаваме търсещите бизнес и лични контакти да го правят неуморно, чрез редакционния ни телефон 054/ 800 002 и редовната ни рубрика за безплатни обяви.
 
Потребителите на интернет от цял свят поглъщат жадно новините ни със звук и картина 24 часа в денонощието.
 
Наши партньори са „ Бенч Марк” АД, „Investor.bg” и „Дойче Веле”.
 
При нас се работи с жар и любов. Всяка идея на креативния ни екип намира реализация. Предпочитаме нестандартните форми на изява и това се забелязва веднага от читатели, рекламодатели и интернет - потребители. Затова не се учудвайте, ако и в празничните дни чуете за нас от някой ощастливен участник в томбола на „TOPNEWS” или от доволен рекламодател. Обичаме да подаряваме щастие и късмет.
 
Средната възраст на “ TOPNEWS” е две години, а на екипа 20. Ценим всеотдайните, изобретателните и поливалентните хора. Работохолиците намират задълго пристан при нас, не само заради възможността да жънат непрекъснато успехи, но и защото ежедневието в  “ TOPNEWS” не е само работа, а преди всичко купон, почти като този в РАЯ.

Zaplatomer.bg