Рубелла Бюти АД
www.rubella.bg 50 - 300 служителя

 „РУБЕЛЛА” е водеща българска козметична компания с над 25 годишен опит като производител, известна на българския потребител като предлагаща продукти с отлично качество на достъпна цена. Продуктите на РУБЕЛЛА под марките DeBa /за кремове, шампоани, балсами, лосиони, маски и др./, DENTAL /пасти и четки за зъби, води за уста/, Fashion Color /бои за коса и стилиращи продукти/, мъжка козметика под марките TOPTEN, SPRINT, RANGER са много познати на българския потребител като оптимално съчетание на високо качество и атрактивна цена, успешно конкурират утвърдени световни марки и са достъпни в магазинната мрежа в цялата страна.

В крак с международните тенденции в козметиката, „РУБЕЛЛА” разработва и лансира на пазара иновативни серии продукти с високо качество на достъпни цени. „Рубелла” е първата българска компания, която предлага на потребителите аналог на продуктите от портфолиото на международните компании, но съобразени с покупателната способност на българския потребител.

Над 85% от продуктовото портфолио на „РУБЕЛЛА” се изнася в повече от 40 страни, на 5 континента. Компанията непрекъснато разширява своята продуктова гама и заема ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари. През последните две години „РУБЕЛЛА” успешно навлиза на пазарите в Западна Европа /Франция, Германия, Великобритания, Испания, Белгия, Португалия, Холандия, др./.

Компанията произвежда не само продукти под собствена марка, но и PrivateLabel /продукти под чужда марка/. Партнъори на „РУБЕЛЛА” са международни вериги като Carrefour, Auchan, Norma, Netto, Willkinsons, GIFI, др., за които компанията произвежда кремове, бои за коса, пасти за зъби, др.

"Рубелла" е единствената българска козметична компания, която разполага с модерни технологични възможности за осигуряване на напълно завършен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби. Производството на собствено ламинатно фолио и опаковки прави продукцията конкурентоспособна и е допълнителна гаранция за качество и сигурност.

Екип от висококвалифицирани специалисти разработва всеки отделен продукт на базата на съвременните научни постижения в областта на козметиката, съобразно адекватното технологично оборудване и регламентираните български и международни стандартизационни норми.

           Фирмата е постоянен партньор на реномирани световни компании - доставчици на качествени суровини за козметичната и хигиенната индустрия като Quest, Haarman & Reimer GmbH, Degussa, Lowenstein и др. Тя е редовен участник в престижни международни изложения като Cosmoprof, Private Label, Intersharm и др.

"РУБЕЛЛА" притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2000 на LloydsRegister, както и сертификат за удовлетворяване изискванията на международния стандарт CGMPISO 22716:2007 /Добри производствени практики в козметиката/, OHSAS 18001:2007 /Система за управление на здравето и безопасността при работа/, както и ISO 14001:2002 /Система за управление на околната среда/.

 

Zaplatomer.bg