ТРАНСЛЕНД ООД

Компания

 Създадена през 1999 г., Трансленд ООД се развива, за да предложи качествени услуги в сферата на транспорта и логистиката. Цялостната дейност е разпределена между централния офис в София и представителствата в градовете Варна, Пловдив и Бургас. На разположение на нашите клиенти имаме представители и агенти в почти всички големи градове в страната, на пристанищата по р. Дунав, на Пристанища Варна и Бургас, на Летище София, както и на граничните постове със стратегическо транспортно значение.

Трансленд ООД разполага с директни договори сключени с БДЖ ЕАД и железниците на Сърбия, Черна Гора и Македония, както и с международни фериботни и морски линии. Също така имаме договорни отношения с много партньори и превозвачи, което от своя страна ни дава възможността да предлагаме на клиентите си сигурност на доставките и  конкурентни цени.  


Високо квалифициран екип от 40 служители се грижи всеки клиент да получи компетентно решение на своя транспортен проблем в съответствие с неговите конкретни бизнес интереси. Приоритет за ръководството и екипа на фирмата е комплексното обслужване на клиентите, включващо както дейността по осъществяване на самите превози, така и разработване на оптимална транспортна схема, съобразена с естеството на превозваните товари и изискванията на товародателите. Това, в крайна сметка, отличава Трансленд ООД като една от транспортните компании, предлагащи световен стандарт на българския пазар.

 

JobTiger Banner