ЕСРИ България ООД
София www.esribulgaria.com 20 - 50 служителя

ЕСРИ България ООД е частна софтуерна компания, лидер в областта на Геопространствените Информационни Системи (ГИС) в България. Компанията е специализирана в Дистрибуция, Проектиране, Разработка, Внедряване, Обучение и Поддръжка в областта на ГИС. С повече от 10 години опит в предоставянето на ГИС продукти, решения, технологии и професионални услуги, компанията притежава уникални знания и ноу-хау за внедряването на успешни ГИС решения в България. Екипът ни е реализирал успешно множество ГИС проекти от национален мащаб в сфери като централна и местна власт, отбрана, кадастър, земеделие, ютилити, околна среда, регионално развитие, телекомуникации, транспорт, здравеопазване, образование и други.

 

 

ЕСРИ България е Изключителен дистрибутор на ESRI Inc., световният ГИС лидер. Наши партньори са утвърдени софтуерни компании като Leica Geosystems, Speedikon FM AG и Telcordia.

 

 

Базирайки се на най-новите технологии и на своя богат опит, нашата компания се радва на отлична репутация между клиенти и партньори. Ние сме решени да продължим да работим всеотдайно и адаптивно към променящата се среда, за да задоволим нарастващите изисквания на нашите клиенти като предоставяме най-съвременни цялостни решения.

Zaplatomer.bg