ЕТ РОСО-Иван Стоянов

50 - 300 служителя

“СВС 98” ЕООД

 

Фирмено представяне

 

Жизнен път
 
Фирма “СВС 98“ ЕООД  има 14 годишен опит на пазара на пилешки продукти в България, от който десет години е в ролята на пазарен лидер, иноватор и специалист в търговията, производството и дистрибуцията на висококачествени пилешки продукти.
“СВС 98“ ЕООД  е първата компания, която през 1993 година въведе на бългаския пазар новият тип опаковка на пилешките продукти, познат като “тарелка” и използван днес от всички производители и преработватели.
“СВС 98“ ЕООД е първата компания, която през 1997 година пое огромния риск и разработи, въведе и наложи на българския пазар прясно охладените пилешки продукти, непознати до този момент на търговците и потребителите в страната.
“СВС 98“ ЕООД  е компанията, която през 2003 година инвестира своите ресурси в ново и модерно производство, отговарящо на европейските стандарти в сферата на ХВП и гарантиращо на потребителя безкомпромисно качество.

 

 “Пилето РОСО”-  търговската марка на “СВС 98”ЕООД

Използвайки своя пазарен опит и позиции, в края на 2003 година, компанията позиционира на националния пазар цялата гама от свои продукти под търговската марка “ПИЛЕТО РОСО” - символ на най-качественото пилешко месо, гарантираща на потребителя най-качествени суровини, най-добри условия на транспортиране, обработка и дистрибуция на един толкова деликатен и чувствителен продукт като прясното пилешко месо.

Careerdays.bg