Матракс ЕООД
Благоевград www.matrax.bg 10 - 20 служителя

“Матракс” ЕООД е  изключителен представител за България и Балканите на италианската фирма “Magniflex”- производител на вакуумирани латексови матраци. Фирмата изгражда дистрибуторска мрежа в цялата страна и популяризира, чрез реклама и PR материали в специализирани и популярни издания “Magniflex” като производител на матраци от латекс и Memory Foam (съвършенните материали за здравословен сън). Фирмата работи с мебелни производители и магазини с конкретно изградени дилърски  условия (договор за дистрибуция и приложени към него – ценова листа,  търговски условия, описание на бонус пакети). Доставя матраци за хотели и здравни заведения.
Компанията развива агресивна маркетингова политика и предоставя на своите Партньори подкрепа при продажби, която се състои в:
- Догoвор за точно и ясно определяне на взаимните отношения
- Прецизни партньорски условия
- Бонус-рекламен пакет за партньори
- WEB
- 0700 11 117 - телефонно обслужване за информация и поръчки
- Продуктов наръчник за търговци

“Magniflex” е италиански производител на двойнолицеви латексови матраци. Фирмата  притежава патента за вакуумиране и рулонно пакетиране на латексови матраци - собствено производство. Разполага с богата гама различни по степен на ортопедичност  матраци. Уникалността на матраците се състои в това, че се предлагат вакуумирани и навити на руло. Този вид опаковка дава възможност за лесно транспортиране и складиране и осигурява по-голяма степен на хигиена. Опаковката се отстранява лесно и за около два часа матрака придобива формата си за употреба. Това е отличен атестат за 100% еластично възстановяване на формата на матраците дори и по време на експлоатация.
Преди повече от 40 години италианецът Джулиано Мани създава в родния си град Прато неголяма работилница за матраци под името “Magniflex”. Не след дълго, благодарение на своето трудолюбие и майсторски умения, предприемачът съумява да разшири значително своето производство. Повратен момент в историята на “Magniflex”, и в отрасъла като цяло, настъпва през 80 – те години, когато фирмата патентова и внедрява в производство своето блестящо изобретение – рулонно вакуумиран матрак.
Новите матраци се оказват толкова комфортни, дълготрайни и практични, че за да задоволи пазарното търсене, компанията увеличава за кратък период производството си от 800 до 2 000 матраци на ден.
В момента “Magniflex” изработва над 10 000 матраци на ден в новия си завод разположен на площ от 30 000 кв. м. Това е най – големият и високотехнологичен завод за матраци в Европа.

 

Zaplatomer.bg