Начало
Водещата
Моменти от предаването
Победителите
Следващи предавания
Условия за участие
За контакт

За предаването
Организатори:
СИА Адвъртайзинг
Център за човешки ресурси Фортуна МД

Със съдействието на www.JobTiger.bg

"Искам работа" се излъчва всяка неделя от 12:00ч по НТВ.

В предаването двама до четирима участници се конкурират за определена позиция, като един от тях ще бъде избран от работодателя и назначен на работа.

За никой не са тайна проблемите с безработицата в България и колко трудно е в днешно време да се достигне до последен кръг от подбор на кадри. Идеята на това предаване е да покаже на хората по какъв начин се печели подобен конкурс, как да разкрият професионалните и личностните си качества, за да впечатлят работодателя и колегите си.

Как ще се избират участниците?
Всички кандидати минават през предварителен подбор и интервюта, запознават се с работата и задълженията, свързани с нея, както и с потенциалния си работодател. От всички тях се избират най-добрите кандидатури, които се появяват на финала в предаването "Искам работа".

В самото предаване пред зрителите се разкриват техните професионални и лични качества: от отношенията им с колеги и работодатели до такива в семейството. За тази цел с тях в студиото присъстват приятели, роднини или бивши работодатели, които да ги подкрепят и помагат по време на предаването.

Участниците разказват за професионалното си минало, амбициите и очакванията им. Професионалните тестове и казуси, подготвени от експертите на Центъра за човешки ресурси Фортуна МД, ще покажат доколко те са подходящи за определената позицията.

Качествата, които кандидатите демонстрират им дават реалния шанс в края на предаването да променят живота си.

Публиката също дава предпочитанието си за това кой според нея заслужава да бъде назначен на работа. Крайното решението се взема от работодателя, който през цялото време наблюдава представянето на двамата кандидати.

Режисьор на предаването е Николай Пенчев, работил по шоу програми като "Стани богат", "Столът" и "Семейни войни".

Водеща на "Искам работа" е Ива Дойчинова, позната ни от радио ефира с предаването "Трамвай желание" по FM+ и от малкия екран с "Хит минус едно" по Канал 1.