Градинар / Помощник озеленител
други в чужбина, Германия
длъжност на пълно работно време
От 4000 до 5000 лв.

Градинар / Помощник озеленител

други в чужбина, Германия длъжност на пълно работно време От 4000 до 5000 лв.

За нас

JobExpert е агенция за подбор на персонал за немскоезични държави. Наши партньори са работодатели от Германия, Австрия и Швейцария, развиващи своята дейност в различни области.

Отговорности

Градинар/Помощник озеленител (Зауерланд) - засяване, засаждане, плевене, прекопаване, подкастряне, торене, поливане и др.

Изисквания и необходими умения

Градинар/Помощник озеленител (Зауерланд) - 10 евро/час брутно възнаграждение, 45 часова роботна седмица 1890 евро брутно месечно възнаграждение, с базисно ниво немски или английски, безсрочен трудов договор по немското законодателство, 28 дни платен отпуск, осигурена квартира 250 евро на месец (заплащат се от работника, в сумата са включени консумативи) Транспорт до работното място осигурен от работодателя

Ние Ви предлагаме

При кандидатстване, моля изпращайте автобиография на немски или английски и посочвайте избраната от Вас позиция.

JobExpert е агенция за подбор на персонал, регистрирана към Агенцията по заетостта под номер 2622. Нашите услуги са безплатни за всички кандидати.

Kато лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни, които ще бъдат съхранявани и обработвани за целите на процеса по подбор.
Zaplatomer.bg