Силвър Стар Моторс ЕАД
Касиер за Мерцедес-Бенц
Варна
длъжност на пълно работно време

Касиер за Мерцедес-Бенц

Варна длъжност на пълно работно време

За нас

Силвър Стар Моторс ЕАД e официалният представител и вносител на автомобили с марки Мерцедес - Бенц, Сетра и Фузо. В ролята си на такъв, продължаваме масирана кампания по разширяване на екипите и подобряване качеството на предоставяните услуги в България.

Aко обичате да комуникирате с клиенти и работата с пари не Ви плаши,

ако умеете да водите регулярни отчети и пунктуалността не е недостатък за Вас,

ако успявате да постигате целите и стриктно да спазвате срокове,

ние Ви очакваме в екипa на Силвър Стар Моторс ЕАД, локация Варна като:
КАСИЕР ЗА МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ

Отговорности

- Обслужване на клиенти и осъществавяне на касови разплащания, в т.ч. работа с касов апарат и ПОС терминал, инкасо, пари в брой и други
- Осчетоводяване и обработване на фактури
- Непрекъсната работа с ERP система (SAP)
- Описване, архивиране и изпращане към централен офис на прилежаща документация

Изисквания и необходими умения

- Завършено средно образование (счетоводител)
- Професионален опит като касиер - минимум 2 години (опит в банкови институции би бил предимство)
- Умения за стриктно изпълнение на поставените задачи, самостоятелна работа, организираност и дисциплинираност
- Работа с MS Office
- Комуникативност и ориентираност към клиента

Като предимство при подбора по документи ще се счита опит в областта на счетоводството и познания за работа със счетоводен модул на ERP система.

Ние Ви предлагаме

- Ще имате възможност за трудов договор на 8-часов работен ден (по заместване, около 1г. 6м.) и 25 дни платен годишен отпуск
- Ще преминете през първоначални/въвеждащи обучения
- Ще придобиете задълбочени познания при работа със специализирани софтуери (вкл. SAP)
- Ще получите шанса да работите за генералния представител на Мерцедес - Бенц, Сетра и Фузо за България, докосвайки се до световни, ноу-хау стандарти

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език на електронна поща: careers@silverstarmotors.eu, като посочите референтния номер на позицията (Cash_Vn_0419), за която кандидатствате. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от 6 месеца след приключване на кампанията, освен ако не сте дали съгласие тези данни да се отработват за по-дълъг срок.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Силвър Стар Моторс“ ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на компанията или на: Политика за защита на лични данни.
Zaplatomer.bg