Начинаещ консултант недвижими имоти
София
длъжност на пълно работно време

Начинаещ консултант недвижими имоти

София длъжност на пълно работно време

За нас

irst Estates е компания, вече, добре установена на пазара на луксозни имоти в гр. София. Във връзка с растящия брой клиенти и нуждата да им предоставим качествени услуги, имаме нужда от нови колеги – начинаещи и опитни брокери.

First Estates e компания с интеркултурна работна атмосфера, състояща се от мениджмънт с международен опит, колеги брокери от няколко националности и опитни консултанти, познаващи отлично особеностите на местния пазар на имоти от висок клас.

Ние гледаме на нашите клиенти в дългосрочна перспектива – ние сме до тях, когато имат нужда от съвет, споделяме нашето мнение, но зачитаме различните такива. Стремим се в отворена дискусия да разберем максимално за нуждите им и да подходим към тях с разбиране и търпение. Екипът ни от опитни юристи и брокери, няма да се поколебае да даде най-подходящият съвет във всяка една ситуация.

Отговорности

Растящият брой клиенти, налага нуждата от постоянно попълване на селекцията ни от различни имоти, основно в централната част на гр. София, южните квартали и жилищните зони в подножието на планината Витоша.

За тази цел търсим колега, който не се притеснява от установяването на нови запознанства, да може да поддържа и изгражда контакти и връзки с различни по характер и социален статус хора.


Изисквания и необходими умения

- Ако сте активна личност и движението по софийските улици ви създава удоволствие.
- Ако не се притеснявате да комуникирате по телефон и e-mail.
- Ако ползвате свободно английски език в ежедневието си.
- Ако работата с MS Office и CRM система няма да ви затрудни.

Ние ще се радваме да се запознаем с Вас, дори да нямате предишен опит!

Ние Ви предлагаме

Предлагаме Ви:
- Възнаграждение съобразено с естеството на работа – трудов договор и ежемесечни бонуси, когато се осъществи сделка с ваше участие.
- Служебен телефон
- Гъвкаво работно време
- Уютен офис в идеалният център на София.

В случай, че сте заинтригувани, в срок до 27 Април 2018 г., изпратете ни Ваша автобиография, заедно с мотивационно писмо, като накратко опишете защо желаете да започнете кариера в бизнеса с недвижими имоти и как това би ви се отразило.
*
*}