Служители в отдел Хотелско домакинство - без опит
София
длъжност на пълно работно време
От 500 до 1000 лв.

Служители в отдел Хотелско домакинство - без опит

София длъжност на пълно работно време От 500 до 1000 лв.

За нас

В хотелите Holiday Inn® ние търсим служители, които са истински, приятелски настроени, внимателни и пълни с идеи. Хора, които ще ги е грижа за гостите ни и ще търсят начини да надминат очакванията им.

Holiday Inn София е франчайз хотел на Intercontinental Hotels Group. Хотелът е собственост и се управлява от „Меридиан Хотелс България” ЕООД. Намира се в Младост 4, Бизнес Парк София, в близост до МЕТРОСТАНЦИЯ "Бизнес Парк София".

В момента имаме свободни позиции за отдел Хотелско домакинство - Хигиенист- общи площи, Камериер/ка и Работник перално стопанство.

Отговорности

Основни Задължения:

- Ежедневно почиства хотелските площи според стандартите на веригата Holiday Inn;
- Информира Супервайзора на смяна за неизправности в обслужваните помещения;
- Информира или насочва към друг служител гостите на хотела, съобразно тяхната нужда от информация, определена вещ или услуга;
- Спазва стриктно стандартите на компанията по отношение на здраве и безопасност, както и етичните правила на отдел Хотелско домакинство.

Изисквания и необходими умения

Изисквания:

- Възможност за работа на смени, като смените се редуват и може да бъдат и в събота и неделя, национални празници
- Прецизност и отговорност при изпълнение на работните задължения;

Ние Ви предлагаме

Ние предлагаме конкурентно възнаграждение, трудов договор и допълнителни придобивки -ТРАНСПОРТ, ХРАНА И УНИФОРМА, както и възможност да бъдете част от екип, който ще ви кара да се чувствате мотивирани.

Ако мислите, че това е позицията, която търсите, моля изпратете ни актуална автобиография и снимка или донесете лично своята автобиография и снимка на адрес: 1766 София, бул. Александър Малинов 111.

Уведомяваме Ви, че ще се свързваме само с одобрени по документи кандидати. Предварително Ви благодарим за разбирането и проявения интерес!
Запазваме си правото да спрем или удължим периода на обявата, в зависимост от броя на кандидатите, следователно Ви приканваме, при интерес, да кандидатствате веднага.

Holiday Inn София търси истински хора, които спазват обещанията си! Присъединете се към нас и бъдете себе си!
Zaplatomer.bg