Social Marketing Specialist
Бургас, Варна, Пловдив, Русе, София
длъжност на пълно работно време

Social Marketing Specialist

Бургас, Варна, Пловдив, Русе, София длъжност на пълно работно време

За нас

Ако Вие, търсите й искате за себе си - мотивиран млад екип от колеги, спокойна работна среда , гъвкав режим на работа, допълнителни възнаграждения и добри ръководители.
Ние в Парушев Форевър ЕООД се грижим сътрудниците ни да са мотивирани, да приемат работата си с усмивка и да получават коректно заплащане в срок.Компания-представител ПарушевФоревър ЕООД за България на американски марки за здраве и красота търси да назначи специалист по социални мрежи.

Отговорности

- установяване и поддържане на фирмения имидж в интернет пространството;
- разработване на стратегии в социалните мрежи ;
- видео разговори и провеждане на обучения;

Ние Ви предлагаме

- Постоянна работа
- Мотивиращо възнаграждение
- Отлични условия на труд;
- Работа в сплотен екип;
- Обучение
При нас няма понеделник или петък, работата е съобразена с Вашия график и лично време. Освен твърдото си месечно възнаграждение, получавате и допълнителна комисионна за свършената работа, защото никой не може да оцени положените Ви усилия по-добре от Вас самите. Вие определяте бюджета си за края на месеца. Осигуряваме Ви квалифицирани обучения, уважение към Вашия труд и усилия и много забавни събрания с музика, хумор и още много награди. В нашата фирма усмивката е на почит, защото тя продава и създава настроение, а с настроение се работи с лекота.
Излезте от сивото ежедневие и приемете работата като забавление , защото както сте чували, работиш ли с удоволствие-цял живот няма да работиш. Нека професията Ви работи за Вас, а не Вие за нея.
Звучи страхотно нали!?- и това е самата истина, уверете се сами като се свържете с нас на +359 889 285 558.Вие сте готови да промените живота и ежедневието си- ние сме готови за Вас :)
Zaplatomer.bg