Worxx Personeeldiensten B.V.
Покривни строителни работници за Холандия
Айндховен, Netherlands
full-time

Покривни строителни работници за Холандия

Айндховен, Netherlands full-time

Job Description

Покривни строителни работници - работа в Холандия, Айндховен.
Компания Уъркс (Worxx) набира Покривни строителни работници.

Вие имате умения в покривните строителни работи и искате да работите в Холандия? Можем да Ви осигурим заетост!
Компания Уъркс (Worxx) е специализирана в изграждането на покриви и може да Ви намери работа.

Ние набираме работници, които да изграждат покривни конструкции от: керемиди, битумни керемиди и покрития, слама, метал/цинк.

Изискваме: Едногодишен опит, собствени ръчни инструменти и за предпочитане личен автомобил. Ръчните инструменти, с които трябва да разполагате, са следните: дърводелски колан, нож, ролетка, каска и работни обувки. Важно! Необходимо е да имате основни познания по английски или немски език и да сте способни да вършите работата. Ако нямате необходимите умения, ще трябва да се върнете.

Настаняваме Ви и при добри условия. Ще разполагате със собствено спално помещение и ще споделяте кухня и баня. Настаняването е осигурено от работодателя. Ще се погрижим за здравната Ви застраховка и данъчния Ви номер на територията на Холандия. Тези неща са задължителни за работа в страната.

Осигуряваме добро заплащане на база опита, който имате. Седмичното възнаграждение възлиза на 500 евро за 40-часова работна седмица. От тази сума отделяме 20 евро за здравеопазване и 20 евро за премии (задължително по холандското законодателство). Когато договорът изтече, премията се изплаща на служителя. Това означава, че превеждаме на служителите чисто 460 евро на седмица.

Можете да се обадите на тел. 0031 485 350 380 или да пишете до имейл адрес: info@worxx.nl

Virtual Career Days