Creative Solutions
Стажант - Администрация и управление на база данни
Sofia
part-time internship
Up to 500 bgn

Стажант - Администрация и управление на база данни

Sofia part-time internship Up to 500 bgn

About us

От 2004 г. Creative Solutions е издател на списание PREMIUM Lifestyle – първото и до момента единствено по рода си списание в у нас, посветено изцяло на луксозния сегмент. През годините към света на българите с висок стандарт на живот добавихме и сайта www.premium.bg. Компанията също така организира бизнес и лайфстайл събития за свои партньори, както и свои авторски събития, сред които разпознаваемите The World in Gala Dinner Series by The Economist и TEDxVitosha.
От създаването си досега компанията е работила с хиляди партньори – от големи световни брандове, до бутикови бизнеси у нас. Обединяващ винаги е подходът „В търсене на изключителното“. Този надслов се отнася и към идеалния кандидат за настоящата обява.

Responsibilities

Описание на длъжността:

Компанията търси стажант, който да подпомага управлението на коректна база данни и постоянното й нарастване с нови потенциални клиенти и контакти. Стажантът участва в изпълнението на административните задачи по проектите на компанията.

Стажът има възможност да прерасне в постоянна позиция на трудов договор в компанията.

Основни отговорности:

1. Подпомага управлението и коректното състояние на съществуващата база данни – следи всички налични контакти да са с актуални данни. За целта следи публикации, социални мрежи, лични контакти, като своевременно информира екипа на компанията за идентифицирани промени в компании, позиции, персонални данни, и ги актуализира.
2. Активно допринася за разрастване контактите на фирмата, като идентифицира компании и позиции, които успешно могат да бъдат обект на бъдещо сътрудничество.
3. Участва в процеса по организиране на дистрибуцията на списание PREMIUM Lifestyle, издавано от компанията, като цели достигането му до максимален брой получатели при оптимален разход за дистрибуция.
- Участва в анализа на правилното разпределение на получателите на списанието по региони
- Подпомага процеса на изготвяне на необходимите за това товарителници/списъци
- Осъществява коректното отразяване в базата данни на всички промени, станали ясни след края на дистрибуцията
- Изготвя подробен отчет след приключване на всяка дистрибуция
4. Участва активно по всички проекти, свързани с ползването на базата данни, като например: електронни мейлинги до определена група получатели; хартиени мейлинги до определена група получатели.
5. Анализира и предлага начини за оптимизация на управлението на базата данни с цел максимална ефективност за дейността на компанията.
6. Изпълнява други задачи, възложени от управителя/прекия си ръководител, във връзка с осъществяване на останалите дейности на компанията.

Requirements and necessary skills

Успешният кандидат притежава:

- Любопитство към тънкостите на работата с база данни;
- Внимание към детайла, отговорност при изпълнение на поставени задачи;
- Самостоятелно мислене и инициативност;
- Умение за комуникация по телефона;
- Отлично владеене на български език;
- Много добро познаване на MS Excel;
- Добро владеене на английски език;
- Завършено висше образование или е студент;

We offer

Успешният кандидат ще получи:
- Опит в многопрофилна компания с разнообразна и винаги интересна дейност – от издаване на списание и поддръжка на уебсайт и профили в социалните мрежи до организация на лайфстайл и бизнес събития, от маркетинг до продажби;
- Интересни и полезни контакти, както във компанията, така и извън нея;
- Сертификат за успешно завършения стаж;
- Индивидуална препоръка, която да служи пред бъдещи възможни работодатели;
- Потенциално предложение за постоянна работа на трудов договор в компанията и осигурени допълнителни бонуси и привилегии;