Telenor Bulgaria EAD
more than 300 служителя Apply
Сътрудник информационно обслужване на клиенти, Благоевград – (4 или 8 часова заетост)
Blagoevgrad
part-time

Сътрудник информационно обслужване на клиенти, Благоевград – (4 или 8 часова заетост)

Blagoevgrad part-time

About us

"Теленор България "ЕАД,Булстат: 130460283, с изпълнителен директор Оле Бьорн Шулстад е регистрирана като администратор на лични данни пред Комисията за защита на личните данни. При кандидатстване за позицията, вие изрично се съгласявате и доброволно предоставяте личните Ви данни, които са под специален режим на защита, по смисъла на Закона за защита на личните данни. Предоставените лични данни ще бъдат обработвани за следните цели: подбор на кандидати за тази позиция; подбор на кандидати за бъдещи позиции, настъпващи в рамките на следващите две години, освен ако изрично не заявите вашето несъгласие; свързване с кандидати във връзка със целите на подбора и проучване на пазара на труда; евентуално бъдещо подписване на трудов договор или друг вид договор. "Теленор България" ЕАД поема отговорността да обработва личните Ви данни, като гарантира тяхната защита като тайна от трети лица. Информираме Ви, че имате право на достъп до личните си данни и правото да изисквате тяхното коригиране или заличаване.

Responsibilities

В Теленор знаем, че всичко се променя адски бързо, особено в начина, по-който общуваме и преживяваме света. Затова определението телекомуникационна компания непрекъснато се нуждае от ново съдържание, от нов смисъл, от допълнителна стойност.

В Теленор сме убедени, че нещата могат и трябва да стават по-хубави, по-достъпни и още по-добри: като 4G мрежата ни, услугите, които вече имаме, тези, които предстои да предложим, както и начинът, по-който се грижим за всички, които разчитат на нас.

Ако и ти вярваш в това и си убеден, че можеш да ни помогнеш да станем по-добри във всичко, което правим, стани част от тези над 2300 амбициозни, любопитни, знаещи и можещи хора, които движат Теленор напред.

Ако обичаш предизвикателствата, искаш да се развиваш и имаш възможност да работиш на 4 или 8 часа на ден с временен трудов договор, то при нас е правилното място!


Ето какви ще са и твоите отговорности, ако станеш част от нашия екип:

- ти ще осигуряваш компетентно, бързо и качествено обслужване на нашите клиенти по телефона, за качеството на което, ще бъдеш оценяван и от самите тях;
- ти ще предоставяш информацията за продуктите и услугите на компанията спрямо установените политики в Теленор България;
- ти ще работиш с различни системи и интересни приложения.

Requirements and necessary skillsОчакваме от теб да си най-добрият в обслужването на клиенти, като притежаваш:

- средно и/или висше образование;
- добри комуникативни способности;
- познания по английски език и много добра компютърна грамотност(MS Office);
- способност за работа в екип и динамична работна среда;
- желание за работа на смени.

We offer

Бонус, ваучери за храна, пари за транспортни разходи, здравна застраховка, телефон със SIM карта, отстъпки за какво ли не :)

Ако имаш готовност да обсъдим как твоите компетенции биха ни помогнали в начинанието да градим доверие у нашите клиенти, то изпрати своята актуална автобиография!
Virtual Career Days