Силвър Стар Моторс ЕАД
Стажант Човешки ресурси
София
стаж на непълно работно време

Стажант Човешки ресурси

София стаж на непълно работно време

За нас

Силвър Стар Моторс ЕАД е новият официален представител и вносител на автомобили с марки Мерцедес - Бенц, Сетра и Фузо. В ролята си на такъв, започваме масирана кампания по разширяване на екипите и подобряване качеството на предоставяните услуги в България.

Aко умееш да спазваш конфиденциалност на информацията,

ако за теб документацията не е необходимото „зло”, а способ за „борба” с хаоса,

ако харесваш динамиката и имаш стремеж към подобряване на собствените резултати,

то продължи с четенето, защото :)

ние те очакваме в екипа на Силвър Стар Моторс ЕАД, като:
СТАЖАНТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

Отговорности

Изисквания и необходими умения

- притежаваш теоретични познания за системата за управление на Човешки ресурси и работиш свободно с MS Office (вкл. Excel)
- умееш да се изразяваш правилно и структурирано в устна и писмена форма (на български и чужд език) и не се притесняваш да комуникираш с непознати хора (по телефона)
- си бакалавър в IV курс или магистър, който се обучава по специалност: Икономика на Човешките ресурси, Психология или друга релевантна
- имаш желание да се учиш и развиваш в сферата на подбора на персонал
- си изключително организиран, стриктен и внимателен към детайла
- не се страхуваш да шофираш последни модели автомобили с марка Мерцедес-Бенц и си с валидно свидетелство (категория B)


Като предимство при подбора по документи ще се счита предишен опит в релевантна стажантска програма или позиция и владеене на английски или немски език.

Ние Ви предлагаме

- да се потопиш в динамиката и иновативните подходи за работа в отдел Човешки ресурси при генералния представител на Мерцедес-Бенц за България
- да продължиш обучението си в работна среда, придобивайки реален трудов опит (създаване и публикуване на обяви, селектиране на кандидатури, изготвяне на графици, водене на справки, архивиране на документи и др.)
- да надградиш познанията и уменията си, свързани с човешките ресурси
- да работиш по нови за компанията проекти (при успешно изпълнение на основните задължения)
- да имаш възможността да си част от сплотен и приятелски настроен отдел/екип


При успешно представяне и добри постигнати резултати – опция за удължаване на стажантската програма или дългосрочно сътрудничество с компанията.

Локация: гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 5
Продължителност на програмата: 3-6 месеца; 25-40 ч/седмично
Заплащане: ДА

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език на електронна поща: careers@silverstarmotors.eu, като посочите референтния номер на позицията (HR_2018), за която кандидатствате. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Освен в случай на изрично писмено възражение от Ваша страна, по реда, посочен в Политика за защита на лични данни, подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от две години от подаването на кандидатурата.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Силвър Стар Моторс“ ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на компанията или на: Политика за защита на лични данни.
See in Zaplatomer.bg