Силвър Стар Моторс ЕАД
Маркетинг специалист за Мерцедес-Бенц
Sofia
full-time

Маркетинг специалист за Мерцедес-Бенц

Sofia full-time

About us

Силвър Стар Моторс ЕАД е официалният представител и вносител на автомобили с марки Мерцедес - Бенц, Сетра и Фузо. В ролята си на такъв, продължаваме с масираната кампания по разширяване на екипите и подобряване качеството на предоставяните услуги в България.

Ако сте усмихнат маркетолог и се справяте с крайните срокове,

aко сте ангажиран към работата си и умеете да приоритизирате,

ако леките автомобили Ви вълнуват,

ние Ви очакваме в екипа на Силвър Стар Моторс ЕАД, гр. София като:
МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТ ЗА МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ

Responsibilities

- Проследяване и изпълнение на предварително одобрен маркетингов план и комуникационни стратегии, както и съпътстваща отчетност
- Координация, провеждане, отчитане и анализ на маркетингови събития в цялата страна, свързани с леки автомобили Мерцедес-Бенц
- Комуникация с маркетингови агенции и други външни подизпълнители, вкл. контрол върху възложените им задачи
- Съблюдаване и изпълнение на процедурите и стандартите на Силвър Стар и Даймлер АД (производител на автомобили с марки Мерцедес-Бенц, Сетра и Фузо за България)
- Проучване и анализ на маркетинговата политика на конкуренцията
- Участие в съвместни проекти с колеги от дилърствата в страната

Requirements and necessary skills

- Задължително завършено висше образование
- Предишен опит, свързан с организацията и координацията на събития (Event Management), както и комуникацията с маркетингови агенции (минимум 3 години от последните 5)
- Добро владеене на английски и български език
- Познания при работата с МS Office (основно с PowerPoint)
- Инициативност, активност, комуникативност и ориентираност към резултати
- Активен шофьор с валидна шофьорска книжка (кат. В)

Като предимство при подбора по документи ще се счита владеене на немски език и умения за работа с Photoshop и Adobe Systems.

We offer

- Ще работите на 8-часов работен ден при 5-дневна седмица с 25 дни платен годишен отпуск
- Ще имате шанса да участвате в създаването и разработването на имиджа на бранда (Мерцедес-Бенц) в България и Силвър Стар
- Ще имате непрекъснат достъп до уеб-базирани платформи на Даймлер АД и споделяне на ноу-хау с колеги от Европа
- Ще получите възможността ежедневно да комуникирате с CEO за България (директно подчинен)


Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език на електронна поща: careers@silverstarmotors.eu, като посочите референтния номер на позицията (MaPC_Sf_0918), за която кандидатствате. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Освен в случай на изрично писмено възражение от Ваша страна, по реда, посочен в Политика за защита на лични данни, подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от две години от подаването на кандидатурата.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Силвър Стар Моторс“ ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на компанията или на: Политика за защита на лични данни.
See in Zaplatomer.bg