Център за международно дистанционно обучение
Преподавател по Клинична психология
Варна
длъжност на непълно работно време

Преподавател по Клинична психология

Варна длъжност на непълно работно време

За нас

Център за Международно Дистанционно Обучение е част от холандска компания Ondernemersschool B.V., която организира дистанционни обучения в над 300 направления в редица европейски държави. Фирмата заема почти 100-процентов пазарен дял в Белгия и над 50% в Холандия, като вече завоюва и ключови позиции във Франция и Турция. Обученията се провеждат на холандски, френски, английски, немски и български език. Компанията разполага с над 60 уеб сайта, предоставяйки образователни решения на клиенти от цял свят.

Международният доставчик на обучение е сертифициран по ISO 9001-2000. Нашите курсове, преподаватели и учебни материали покриват всички необходими изисквания, за да предоставят качествено образование. Центърът разполага с екип от преподаватели, които са експерти в своята предметна област и сами подготвят учебния материал. Тяхната философия е да предадат знания и умения посредством най-гъвкавия метод на обучение.

Отговорности

Център за международно дистанционно обучение, провежда дистанционни обучения в множество направления в Европа. За своята стартираща дейност в България, центърът търси мотивиран преподавател по Клинична психология, който да се присъедини към екипа ни от професионалисти.Всеки преподавател е отговорен за създаването на учебни материали на български език и трябва да напътства обучаемите по време на курса.

Изисквания и необходими умения

С минимум 5 години опит в областта;
С отлична езикова и писмена култура;
С добри компютърни умения.

Ние Ви предлагаме

Работата е дистанционна, а позицията е отворена за кандидати от цялата страна.
Teleperformance Greece