СТМ НАДЯ 2005 ЕООД
5 - 10 служителя Apply
Експерт трудова медицина
Sofia
full-time
Between 500 and 1000 bgn

Експерт трудова медицина

Sofia full-time Between 500 and 1000 bgn

About us

Ние сме служба по трудова медицина с 20 годишна история. Една от Top10 в България. Консултираме нашите клиенти в осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд. Обучаваме служителите им на правилата за безопасна работа, за да могат всички да се връщат вечер вкъщи здрави и щастливи. Нашите клиенти са международни фирми, лидери в своя бранш като Майкрософт, DHL, Nokia, Pfizer, Berlin-Chemie/Menarini, UCB, MSD, Marsh, Superhosting, БНБ, НХА, НМА и др.

Responsibilities

Изготвяне на оценка на риска, заповеди за безопасна работа, графици за работа, правилници и други документи. Комуникация с клиентите. Даването на консултации и съвети по всички въпроси на клиентите писмено и устно.

Requirements and necessary skills

Добри познания на нормативната база по здравословни и безопасни условия на труд - на Закона за безопасни условия на труд, Кодекса на труда, на наредбите, които регулират материята. Опит на подобна позиция в служба по трудова медицина или като ОБЗР във голяма фирма. Компютърни умения в текстообработка и таблици на високо ниво.

We offer

Фиксирано работно време без извънреден труд, офис в центъра на града, добри условия на труд, обучение и коучинг от изтъкнати експерти в областта на охраната на труда.
Zaplatomer.bg