СТМ НАДЯ 2005 ЕООД
между 5 и 10 служителя Кандидатстване
Експерт трудова медицина
София
длъжност на пълно работно време
От 500 до 1000 лв.

Експерт трудова медицина

София длъжност на пълно работно време От 500 до 1000 лв.

За нас

Ние сме служба по трудова медицина с 20 годишна история. Една от Top10 в България. Консултираме нашите клиенти в осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд. Обучаваме служителите им на правилата за безопасна работа, за да могат всички да се връщат вечер вкъщи здрави и щастливи. Нашите клиенти са международни фирми, лидери в своя бранш като Майкрософт, DHL, Nokia, Pfizer, Berlin-Chemie/Menarini, UCB, MSD, Marsh, Superhosting, БНБ, НХА, НМА и др.

Отговорности

Изготвяне на оценка на риска, заповеди за безопасна работа, графици за работа, правилници и други документи. Комуникация с клиентите. Даването на консултации и съвети по всички въпроси на клиентите писмено и устно.

Изисквания и необходими умения

Добри познания на нормативната база по здравословни и безопасни условия на труд - на Закона за безопасни условия на труд, Кодекса на труда, на наредбите, които регулират материята. Опит на подобна позиция в служба по трудова медицина или като ОБЗР във голяма фирма. Компютърни умения в текстообработка и таблици на високо ниво.

Ние Ви предлагаме

Фиксирано работно време без извънреден труд, офис в центъра на града, добри условия на труд, обучение и коучинг от изтъкнати експерти в областта на охраната на труда.
Zaplatomer.bg