Силвър Стар Моторс ЕАД
Специалист Развитие на дилърска мрежа в България
Sofia
full-time

Специалист Развитие на дилърска мрежа в България

Sofia full-time

About us

Силвър Стар Моторс ЕАД е официалният представител и вносител на автомобили с марки Мерцедес - Бенц, Сетра и Фузо. В ролята си на такъв, продължаваме с масираната кампания по разширяване на екипите и подобряване качеството на предоставяните услуги в България.

Ако подхождате проактивно и управлявате ефективно времето си,

ако искате да участвате в дефиниране и реализиране на стратегии и концепции за развитие на дилърска мрежа,

ако сте с достатъчно аналитичен подход и умеете да водите проекти,

ако имате способността да работите едновременно по различни задачи,

ние Ви очакваме в екипa на Силвър Стар Моторс ЕАД, Генерален дистрибутор на Даймлер АД (производител на автомобили Мерцедес-Бенц, Сетра и Фузо), като:
СПЕЦИАЛИСТ РАЗВИТИЕ НА ДИЛЪРСКА МРЕЖА В БЪЛГАРИЯ

Responsibilities

- Запознаване, актуализиране и съблюдаване изпълнението на стандарти на Даймлер АД от дилърите в България, както изготвяне на справки и последващ анализ на получените показатели с цел набелязване на мерки
- Участие при разписване на стандарти за корпоративна идентичност (брандиране, вътрешно и външно оформление на сгради, работни пространства и други)
- Провеждане на проучвания за клиентска удовлетвореност, в т.ч. прилагане на зададената от производителя методология, адаптиране, преводи, справки, подготовка на презентации, последващи препоръки и мерки за подобрение
- Непрекъснато актуализиране на база данни, договори, основни функции и параметри, чрез платформите на Даймлер АД за глобална дилърска мрежа
- Анализиране на основни параметри на пазара в автомобилния бранш за постигане на поставените цели пред компанията (продажби и следпродажбено обслужване)
- Съдействие при избор на нови бизнес партньори – преглед на проект, анализ и съпоставка със стандартите на Даймлер АД
- Тясно сътрудничество с колеги от други отдели при изготвяне на стратегии за продажби и следпродажбено обслужване
- Планиране, актуализиране и мониторинг на проекти (управление на време и бюджет, участие на срещи по проекти и документация)

Requirements and necessary skills

- Завършено висше икономическо образование, предимство - с финансова насоченост
- Отлично владеене на английски език за водене на активна комуникация, кореспонденция и преводи на текстове с автомобилна тематика
- Предишен опит в областта на административни или аналитични дейности
- Умения за самоорганизиране, комуникативност и дисциплинираност
- Активен шофьор, категория B
- Работа с MS Office, предимно Excel и PowerPoint


Като предимство при подбора по документи ще се счита предишен опит при работа по проекти, с доставчици и/или автомобилния бранш.

We offer

- Ще работите на 8-часов работен ден при 5-дневна седмица с 25 дни платен годишен отпуск
- Ще имате непрекъснат достъп до уеб-базирани платформи на Даймлер АД за управление на дилърска мрежа
- Ще получите шанса да работите за генералния представител на Мерцедес-Бенц, Смарт, Сетра и Фузо за България, докосвайки се до световни, ноу-хау стандарти за работа
- Ще получите възможност за постоянен трудов договор (след изтичане на изпитателния срок) и служебен телефон

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език, като посочите референтния номер на позицията (DN_Sf_1118), за която кандидатствате. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Освен в случай на изрично писмено възражение от Ваша страна, по реда, посочен в Политика за защита на лични данни, подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от две години от подаването на кандидатурата. Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Силвър Стар Моторс“ ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на компанията или на: Политика за защита на лични данни.
Zaplatomer.bg