Мебелист/ Монтажист на кораб - Сплит
Сплит, Хърватия
длъжност на пълно работно време

Мебелист/ Монтажист на кораб - Сплит

Сплит, Хърватия длъжност на пълно работно време

За нас

Иновативността, способността за бързо приемане на промените и ефективното приспособяване днес определят всичко. Точно в това ДИВ групата / Бродосплит е водеща и иска да бъде още по-успешна. Ние сме фирма която работи успешно, расте, наема работници и по време на криза, a нашият пазар е цял свят. Определено този съвременен пазар на труда на който работим изисква работна сила която се приспособява и която във висока степен владее с ключовите компетентности. Това което прави ДИВ групата / Бродосплит успешна група са работещите – тяхното поведение, отношението към работата и начина по който изпълняват всекидневните си задължения и задачи. Нашият фокус е насочен към идеи, мултидисциплинарни проекти, нови клиенти, нови пазари. Развитието на нашата група не се приписва само на нейното ръководство, а особено на онези които всекидневно създават нейните стойности, вършат работата си с много вдъхновение, ентусиазъм и положително отношение търсейки нови решения, насочени към това как може да бъде извършено нещо. Ключов фактор за развитие на ДИВ групата / Бродосплит е стимулиращата среда която приема опитни и доказани професионалисти и която също така е способна да образова млади кадри с потенциал и да ги научи да извършват висококачествена работа и които развиват решения и продукти предназначени за пазарите по цял свят. Присъединете се към нас и станете част от развитието на ДИВ групата!

Отговорности

• Монтаж на корабни мебели
• Moтаж на облицовки за стени и тавани
• Монтаж на облицовки за подове,
• Работа в мебелна работилница

Изисквания и необходими умения

• Необходим опит от най-малко една година на същата или подобна работа.
• Мебелист

Ние Ви предлагаме

Предлагаме Ви възможност за участие в създаването на изключително положителна история, среда ориентирана към екипа която е стимулираща и непрекъснато професионално усъвършенстване, професионално напредване и изключително стимулиращи приходи.
Квартирата е осигурена.
Ако сте се познали в горе посоченото описание, свържете се с нас като изпратите актуална автобиография чрез бутон "Кандидатстване"!
Zaplatomer.bg