Holiday Inn Sofia
Сервитьор събития - пълен и непълен работен ден, без опит
Sofia
full-time
Between 500 and 1000 bgn

Сервитьор събития - пълен и непълен работен ден, без опит

Sofia full-time Between 500 and 1000 bgn

About us

В хотелите Holiday Inn® ние търсим служители, които са истински, приятелски настроени, внимателни и пълни с идеи. Хора, които ще се грижат за гостите ни и ще търсят начини да надминат очакванията им.

Holiday Inn София е франчайз хотел на Intercontinental Hotels Group. Хотелът е собственост и се управлява от „Меридиан Хотелс България” ЕООД и се намира в непосредствена близост до Бизнес Парк София.

Responsibilities

Основни Задължения:

- Осигуряване на административно и техническо обслужване на всички събития, организирани в конферентните и банкетните зали на хотела;
- Подготовка и подреждане на залите, приготвяне на кафе паузи, коктейли, сватбени мероприятия според изискванията на клиентите и тяхното обезпечаване със сервиз;
- Поддържане и зареждане на залите с всички необходими за провеждането на дадено събитие материали и техническо оборудване.

Requirements and necessary skills

Изисквания:

- Много добри комуникативни умения;
- Отзивчивост, търпение и вежливост;
- Умение за работа в екип;
- Физическа пригодност да се пренасят тежести (маси, столове) с помощта на колички и други средства;
- Работното време е 4/8 часа, като най- често работните смени са през седмицата от понеделник до петък. Кандидатите трябва да имат възможност да работят и през почивните дни при необходимост.

We offer

Ние предлагаме конкурентно възнаграждение и допълнителни придобивки - храна, транспорт и униформа.
Zaplatomer.bg