NEA GROUP BG
Агент наеми/продажби недвижими имоти
Sofia
full-time

Агент наеми/продажби недвижими имоти

Sofia full-time

About us

NATIONAL ESTATES AGENCY / NEA GROUP / е една от водещите агенции с дългогодишен опит в сферата на продажбата, отдаването под наем, строителството, реконструкциите и управлението на недвижими имоти в България, в частност на ваканционните имоти. Екипът ни се състои от професионалисти, които с готовност ще отговорят на всичките Ви въпроси свързани с покупко-продажбата на недвижим имот и ще Ви дадат обективен съвет в съответствие с Вашите нужди и изисквания. Основната концепция, която ни движи да вървим напред е това, че ние не продаваме просто място за живеене, ние намираме Вашият дом; ние не Ви предлагаме просто инвестиция, ние Ви намираме доходен бизнес. Целият екип на агенция NEA GROUP работи усилено, за да Ви осигури спокойствие. Ние обезпечаваме всички услуги, съпътстващи процеса на покупко-продажба. Ние сме с Вас не само за да изберете и купите свой собствен имот, но и ние сме до Вас и в оказване на помощ при експлоатацията и управлението на придобитото от Вас имущество. Нашите служители са готови да говорят с Вас за всичко, което Ви интересува, така че не се притеснявайте, а се обърнете към нас.

Responsibilities

Агенция за недвижими имоти NEA GROUP набира агенти наеми и агенти продажби, за новооткриващ се офис в София - Център. Търсим амбициозни и целеустремени хора, които са креативни и имат желание да се развиват като търговци-мениджъри в сферата на недвижимите имоти. Ако искате да работите в динамична среда, ако не се страхувате да взимате решения и да поемате предизвикателства, то ние от Агенция NEA Group ще се радваме да станете част от нашия екип!
Подготви ли сме атрактивна бонус система, мотивиращи и иновативни начини, за да направим работата ви по-успешна! Ще имате възможност за израстване в йерархията и да започнете работа в изцяло нов екип.

Requirements and necessary skills

- добра компютърна грамотност
- добри ораторски и търговски умения
- опит във водене на преговори
- креативност

Владеенето на чужди езици е предимство.

We offer

- адекватно обучение и въвеждане в работния процес с индивидуален подход към всеки.
- гъвкаво работно време
- работа в динамична среда
- растящо възнаграждение обвързано с постигнатите резултати.
- изслушване, насърчаване и прилагане на вашите новаторски идеи.
- възможност за израстване и развитие
Zaplatomer.bg