Чайлдиш ООД
Senior Python Developer
София
длъжност на пълно работно време
Над 5000 лв.

Senior Python Developer

София длъжност на пълно работно време Над 5000 лв.

За нас

Childish е компания за разработка на софтуер. Нашето име идва от нашите ценности - ние се възхищаваме и проповядваме честността и креативността в бизнеса, затова ние се отнасяме към нашите клиенти по този начин. Някой може да нарече това детинско, но знаем, че това прави най-великите неща да се случват.

Фирмата е проектирана като 50% собственост на една от най-значимите НПО в България през последните години - фондация "Подарете книга". Половината от печалбите на компанията ще подкрепят инициативата "Подари време". Ние сме childish, защото вярваме, че всички деца трябва да имат шанса да достигнат своя потенциал и искаме да работим за това.

Повече за каузата, от която сме част на https://www.podarivreme.org/

Отговорности

Успешният кандидат ще работи пряко с нашият CTO по различни проекти за чуждестранни клиенти, като отговаря за Python направлението. Така, докато работи за кауза, все още ще бъде част от професионален екип, който проектира и изгражда набор от услуги и системи за водеща немска технологична компания, използвайки най-добрите практики и възможности за развитие.

Изисквания и необходими умения

Търсим креативен и отворен програмист, който има желание да работи, за да постига успехи с екип от изключителни хора. Освен да бъде добър човек, бихме искали да видим и опит в Python над 5 години, както и опит в работата с Django & Flask.

Ние Ви предлагаме

Конкурентна заплата
Вдъхновяващ екип
Работа за вдъхновяваща кауза
Допълнително здравно осигуряване
Гъвкаво работно време
Zaplatomer.bg