JobTiger Ltd.
София www.jobtiger.net 20 - 50 служителя 1 jobs

За компанията

JobTiger е компания за комплексни HR услуги. Компанията е създадена през ноември 2000 от Българо-Американския Инвестиционен Фонд със седалище в София, България.

Мисията на JobTiger е да се създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото. 

Визията на JobTiger е да създава свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата не е само средство за препитание, а е основен фактор за щастлив и пълноценен живот. 

Ценностите на компанията са:
- Доброта;
- Самоусъвършенстване;
- Компетентност;
- Креативност;
- Отговорност.

Благодарение на дългогодишната си успешна работа JobTiger е награждаван през годините за „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд”; за изключителни заслуги в изграждането и развитието на университетски кариерни центрове, както и за "Най-голям корпоративен дарител на време и услуги". Носител е на награди на Forbes за „Клиентска политика“ и „Служител на годината“.

От 2016 година JobTiger е сертифициран по стандарта „Investors in People“ с ниво Silver. 

Обяви

Компания

JobTiger предлага на своите клиенти комплексни услуги в областта на човешките ресурси. Стремежът на компанията винаги е бил към интегрирани и ценово - ефективни решения, чрез които да подпомага усъвършенстването на пазара на работна сила в България, за да се подобрява и икономическата среда в страната. JobTiger предлага услуги в няколко основни области:

Обяви за работа и работодателите, които се отличават – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България www.jobtiger.bg;

Подбор на персонал - пълен набор от услуги по подбор на персонал. Намерете своята мечтана работа с услугите по подбор на персонал на www.jobtiger.agency;

Кариерни събития - екипът ни е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“ - www.careerdays.bg;

Медии - медийните канали на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, фейсбук и линкедин страниците ни и др.), систематично и последователно отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

Employer Branding – работодателите, които се отличават  като разпознаваемо и желано място за работа.

 


Продукти

Придобивки

Екип

Екипът на JobTiger включва обучени и високо квалифицирани специалисти в две основни направления – човешки ресурси и организиране на събития. Експертите ни в областта на човешките ресурси са специализирани да предоставят услуги, както на компании, които търсят нови служители и управляват персонал, така и на индивидуални потребители, които търсят нова месторабота и се нуждаят от лично или групово кариерно консултиране. За организирането на най-мащабните и успешни кариерни събития в страната се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит в областите event management, дигитален маркетинг, дизайн, криейтив и визуализация и PR.

Мениджмънт

Корпоративна култура

Офис

Офис perks

Работно пространство

Кандидатстване

При подбор на нов член в екипа, винаги публикуваме обява на сайта ни www.JobTiger.bg, както и споделяме информация в социалните мрежи. В случай че има отворена позиция в период на провеждане на кариерните ни събития, информация може да се потърси на щандовете на JobTiger на съответното събитие.

Интервю

С всеки одобрен кандидат се провеждат две интервюта. Първото интервю се провежда под формата на кратко събеседване с HR представител на компанията. Всеки кандидат получава и въпросник с 2 задачи, които следва да се решат в рамките на 30 минути. Второто интервю се провежда с мениджър на екипа, за който се търси нов служител и потенциално още един човек от екипа. След финално одобрение кандидатите, се насрочва кратка опознавателна среща с управителя на компанията.

JobTiger предоставя обратна връзка в рамкие на една седмица на всички кандидати, които кандидатстват за работа в компанията, независимо дали те биват одобрени или не.

Служители

Виртуален ментор

Careerdays.bg