ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Най-големият кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата” 2022.
Най-големият кариерен форум в България ще се проведе присъствено и виртуално през месеците март – април 2022. Завръщането към присъствените формати става все по-категорично, а виртуалните събития заслужено заявиха своето място сред бизнес процесите.

21-ото издание на „Национални дни на кариерата“ ще създаде възможност за нови професионални контакти между работодателите и търсещите работа на живо и онлайн. От кариерното изложение е започнал професионалният път на над 48 000 човека, което го прави разпознаваемо като „Събитието за първа работа или стаж“.

„Национални дни на кариерата” 2022 ще се проведе в пет академични града и ще има виртуално издание:
  • София – 29 март 2022 г. - Национален дворец на културата, ет. 5
  • Виртуален ден – 31 март 2022 г. - Online в платформата на Brazen Technoligies
  • Пловдив – 05 април 2022 г. - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 07 април 2022 г. - Дворец на културата и спорта, зала Младост Б
  • Габрово - 12 април 2022 г. – Технически университет
  • Русе - 14 април 2022 г. – Русенски университет „Ангел Кънчев“
Изберете позиционирането на вашата компания в най-големия кариерен форум и заявете участие тук.
Продължават регистрациите за събитията от календара на JobTiger за 2022 г.

След успеха на HR Industry 2022 и завръщането на живите срещи на Звездния четвъртък на HR бранша, с още по-голямо вълнение очакваме кариерните форуми на живо и виртуално през годината. Нашият екип вече подготвя: Регистрациите за изложители са отворени.

И тази година ви предлагаме JobTiger Wallet – за по-гъвкаво управление на вашите събитийни планове и отстъпки за ранно записване.
2022 г. – време за следващото издание на HR Weekend?

След двегодишно пандемично прекъсване смятаме, че е време да обявим следващия HR Weekend, водени от вярата, че до лятото най-страшното окончателно ще е преминало и оганизирането му ще е както възможно, така и безопасно.

Обмисляме да работим в насока провеждането му през месец юни.

В тази форма ви каним да се регистрирате, за да ви информираме за организацията на събитието, а и да ни помогнете с идеи как да направим HR Weekend максимално полезен за вас от гледна точка на съдържание.

HR Weekend е традиционна конференция на HR общността, по време на която HR специалистите имат възможност да дискутират практически проблеми от сферата. Провежда се в два дни по предварително обявена програма.
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
HR Industry успешно събра над 300 професионалиста за Звездния четвъртък на HR бранша

HR Industry събра професионалисти от HR бранша на живо събитие на 10-ти февруари в СТЦ Интерпред. Завръщането на живите срещи донесе трепетна и споделена емоция.

Звездният четвъртък на HR индустрията представи разнообразна презентационна програма с 14 семинарни теми и 25 фирми открояващите се доставчици на услуги в технологични решения, иновации и услуги в сферата на човешкия капитал.

Повече по темата може да видите в hrindustry.bg.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Кариерният път на Василена Георгиева от виртуални IT Дни на кариерата до член на екипа на INENSIA в България

Историята за това как се откриват нови таланти, привличат нови колеги и развиват професионални кариерни пътеки. Все по-често чуваме израза, че „няма хора“, а всъщност има достатъчно добри примери за това, че е въпрос на попътен вятър за да бъдат открити.

На виртуалното издание на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг през 2021 INENSIA е изложител. В същото събитие активно търсеща кариерни възможности е Василена Георгиева. Как нейното участие във виртуалния кариерен форум се е превърнало в реална професионална възможност и какво предстои за нея като развитие в компанията – Василена споделя в интервю.
Онлайн работилница за кариерно ориентиране

Нашите приятели от Voca Academy канят всички, които искат да създадат кариера, която обичат, на работилница за кариерно развитие и трансформация.

На 22.02.2022 Voca Academy организира онлайн работилница за кариерно ориентиране. По време на работилницата:
  • Разбираш дали имаш нужда от кариерна промяна и в каква посока
  • Знаеш каква кариера, сфера на работа и роля са подходящи за теб;
  • Знаеш как да реализираш потенциала си;
  • Знаеш какви умения и нагласи да развиваш, за да постигаш много с малко усилия.
По време на работилницата:
  • Дефинираме целта и посоката на развитие за твоя проект - кариера
  • Откриваме и формулираме заедно призванието и най- удовлетворяващата му реализация за теб
  • Дефинираме следващи стъпки и ти помагаме да ги реализираш след работилницата!
Кога: 22.02.2022 г., 18.30 ч.
Къде: online, записаните получават линк.

Регистрация за безплатно участие тук.
Бизнесът и образованието ръка за ръка!

Преподаватели и студенти от катедра по Туризъм от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ и EventPlus.bg, обединяват своите усилия в създаването на първото специализирано издание в България - Events Guide с основна цел популяризиране на привлекателните места в страната, за ивенти от корпоративен, частен или национален характер.

JobTiger е партньор на Events Guide Bulgaria за дигитално двуезично издание – на български и английски език, поместено през пролетта в платформата www.EventPlus.bg, с основна функция да обединява местата за събития в страната и да прави бърза и лесна връзка с всеки който организира събитие.

Вдъхновението за осъществяването му идва от поставената мисия: да се развие потенциала на един от специализираните видове туризъм на страната, превръщайки го във висококонкурентен нишов сектор. Това е събитийния и в частност конгресно-конферентния туризъм.

Повече информация може да откриете тук.