Feedback from our users
 • I would definitely recommend jobtiger.bg for any business partners if relevant.

  Vikte Vaitiekute
  ATPC Finance
  Dear Theodor,

  Hope you are well. As I suggested earlier, I am happy to drop few lines to address my gratitude for great service.

  I am pleasantly surprised with the efficiency and quality not only of the website itself but also Theodor which helped me to place ads and consulted me when needed. We have contacted and interviewed quite few people that we got to know because of jobtiger.bg and all of them were high level professionals that hopefully will lead our business to success. It is not easy to find a needle in a haystack and your website made is much easier and even enjoyable. I would definitely recommend jobtiger.bg for any business partners if relevant. On a separate note – I have tried to register and contact few of website for a job ad, however a service or response was not even comparable with yours. Thank you.
 • Искам да ви благодаря за прекрасната организация и лично отношение, което проявихте преди и по време на самия форум

  Magdalena Petrakieva
  Balkan Star Automotive EOOD
  Ели, Миро, привет!

  Т.к. ние няма да участваме в другите градове, в които ще се провежда форума, искам да ви благодаря за прекрасната организация и лично отношение, което проявихте преди и по време на самия форум. Всички служители на JobTiger бяха изключително отзивчиви, демонстрираха искрено желание да помагат на клиентите си и бяха винаги на разположение.

  Още веднъж ви поздравявам за качеството на предоставената услуга и ви пожелавам успех!
 • Радвам се че за Вас не съм просто поредния потребител и смятам че другите сайтове в тази сфера би трябвало да се учат от Вас.

  Nino Ninov
  Здравейте,

  бих искал да Благодаря на ДжобТайгър, и по специално на Тереза Жиркова за професионалното отношение с което се отнесохте към мен, за отделеното време и за помощта оказана ми при кандидатстване за работа чрез Вашият сайт.

  Радвам се че за Вас не съм просто поредния потребител и смятам че другите сайтове в тази сфера би трябвало да се учат от Вас. Убеден съм че хубавите примери и добрите практики трябва да се посочват, а професионализма да се поощрява и за това реших да напиша няколко реда за да благодаря.
 • Оценявам високо професионализма, който проявихте.

  Radoslava Slavova
  Здравейте, София,

  Както вече сте разбрала, да наистина бях одобрена за работната позиция в Proxiad.
  Изказвам истинската си благодарност към JobTiger и към Вас лично за осъществения контакт с Proxiad и дадената ми възможност да кандидатсвам! Впечатлена съм от адекватната и бърза организация, която съпътстваше процеса. Оценявам високо професионализма, който проявихте.
 • Най-интересната презентация от семинарната част

  Irena Pavlova
  New Bulgarian University
  Здравейте, Павел!

  Приложено Ви изпращам снимиките от великолепната презентация, която изнесохте пред възпитаниците на Нов български университет. Надявам се на още нови срещи и презентации на територията на НБУ. Студентите много Ви харесват... Смятат, че това е била най-интересната презентация от семинарната част.

  Поздрави, хубав ден!
 • За предстоящите ни проекти бихме се доверили отново на сайта Ви.

  Иван Томов
  Мениджър „Човешки ресурси”
  FrontEx International
  Здравейте, г-н Казаков,

  С удоволствие бих искал да Ви информирам, че назначихме служител, подал документи чрез JobTiger. Благодаря за съдействието и за качествените кандидатури, които получихме!
  За предстоящите ни проекти бихме се доверили отново на сайта Ви.
 • Офертата се отличаваше с индивидуален подход и качествени алтернативи за подбор.

  Христо Стоянов,
  Мениджър „Човешки ресурси”
  ТЕСИ ООД
  Г- н Петров,

  С настоящето искаме да Ви информираме за успешната за нас дейност по възложеното на Job Tiger проучване, контакт селектиране и подбор на кандидат за вакантна позиция „мениджър Продажби – международен отдел на Търговска дивизия”.

  Офертата се отличаваше с индивидуален подход и качествени алтернативи за подбор.
  В хода на процеса беше осъществено:

  • Комбиниране на различни източници и методи за привличане на потенциални кандидатури;
  • Осъществяване на контакт с потенциални кандидати с цел проверка на определени изисквания и мотивация за работа в конкретна фирма;
  • Интервю за оценка на най-подходящите за позицията кандидати.

  Нашата удовлетвореност се дължи и на това, че бяхме партньори в процеса на подбор и на активната обратна връзка.
  Бихме препоръчали услугите на JobTiger в тази област.
  Надяваме се да продължим нашите професионални контакти.
 • Благодаря ви за оказаната помощ и за това , че ме насочихте.

  Георги Гочев
  Здравейте г-жо Очкова!

  Бих искал да ви благодаря за съдействието, което ми оказахте за намирането на работа.
  След проведените интервюта за работа в Теси, бях одобрен и започвам работа във фирмата.

  Благодаря ви за оказаната помощ и за това , че ме насочихте. Впечатленията ми от фирмата при проведените срещи са отлични и смятам да дам всичко от себе си за реализацията си там.

  Поздрави и много успехи!
 • За мен бе истинско удоволствие да присъствам на прекрасно организираното от Вас HR Industry 2012

  Вили Николова
  Здравейте, г-жо Манчева,

  За мен бе истинско удоволствие да присъствам на прекрасно организираното от Вас HR Industry 2012 - JobTiger и JBFestivals!
  Благодаря сърдечно!

  Събитието бе полезно и много приятно организирано. Лекторите ни изложиха кратки, но много съдържателни презентации. Имаше възможност да се обменят мисли, идеи и опит с други колеги, както и възможност да се събере полезна информация за бранша и да се запознаем с новите услуги на HR Industry 2012. С нетърпение очаквам каталога:)
  Вярвам, че Вие ще организирате HR Industry 2013 и ще се видим отново на едно прекрасно HR събитие!

  За мен това събитие бе особено важно, защото отскоро самостоятелно прилагам уменията си. Бих се радвала, ако имате възможност да се срещнем през март на чаша кафе и да обсъдим с какво бих могла да Ви бъда полезна.

  Желая на Вас и Вашият екип много успехи и много радост през 2012!
  Поздрави!
 • С благодарност!

  Екатерина Томова,
  Мениджър "Човешки ресурси"
  ITW Ispracontrols Bulgaria EOOD
  Здравейте,

  Благодаря ви за изпратената информация! Със сигурност събитието беше запомнящо се, макар и не с големи мащаби, но презентациите и презентаторите бяха подготвени много професионално. Срещите с колеги в областта винаги са били място за генериране и споделяне на идеи и опит. Мисля, че за всеки един от нас, посетилите, HR Industry беше полезно, интересно, ползотворно и стимулиращо!

  С пожелание за успехи и добри резлутати в попрището, на което се трудите!
 • бих искала да поздравя екипа на Тигъра за отминалото вече HR Industry изложение

  Миглена Панова,
  Мениджър "Човешки ресурси"
  Адастра България ЕООД
  Знам колко е важна обратната връзка и по този повод бих искала да поздравя екипа на Тигъра за отминалото вече HR Industry изложение. Както винаги организацията беше на ниво.

  Благодаря ви за дадената възможност. Надявам се изложението да е било полезно не само за мен, но и за останалите колеги.

  Желая ви успех и в това нелеко начинание.

  Вчера пораснахте с още една годинка, а днес си имате вече ново „бебе” в семейството на Тигъра. Все поводи за радост.
 • с участието ни във Форум „Национални дни на кариерата“, успяхме да си изградим позиция на желан работодател

  Миглена Панова,
  Мениджър „Човешки ресурси“
  Адастра България ЕООД
  Уважаеми г-н Петров,

  С настоящето писмо бих искала да изразя от името на Адастра България удовлетвореността и признанието на компанията от участието ни в тазгодишните „Национални дни на кариерата“.

  Ние сме сравнително млада компания в България, но вярваме, че с участието ни във Форум „Национални дни на кариерата“, успяхме да си изградим позиция на желан работодател, да убедим младите хора, че сме организация, която инвестира в тяхното бъдеще, вярва в техния талант.

  И в бъдеще ще подкрепяме Джобтайгър в тази добра инициатива, ще продължаваме да участваме в този национален форум, защото сме убедени, че той е свързващото звено между образованието и бизнеса. Доказателсво за това е все по-високата активност и участие от двете страни, осведомеността и постиганатите резултати.

  Пълният текст може да видите тук.
 • JobTiger has gained not only our trust and respect but our complete satisfaction and admiration

  Poliksenia Doitchinova,
  HR Manager
  Sitel Bulgaria
  This letter is in reference to our successful partnership with JobTiger in completing a great number of recruitment projects over the past almost 6 years.

  Sitel started to establish our near-shore subsidiary in Bulgaria beginning 2006. Our first contact with JobTiger was prior the "Career Days - Job Fair" in NDK in March 2006. JobTiger actively supported us in making the necessary contacts and getting a proper positioned stand to introduce our company to the Bulgarian market.

  Since then we work in close cooperation with JobTiger to get the best suitable staff for our business. With JobTiger we built up teams for our 6 projects covering Customer Care Business, Technical Support, Financial Services and Telesales for all contact channels (phone, fax, Email) for 22 languages across Europe and Asia.

  JobTiger has gained not only our trust and respect but our complete satisfaction and admiration. I hope our recognition and strong recommendation for beneficial partnership.

  You can read the full text here
 • Искаме да отбележим и благодарим за отличната организация по време на срещите в различните градове

  Магдалена Карабельова,
  Мениджър "ЧР и администрация"
  Инвестор.бг АД
  Уважаеми г-н Петров,

  От името на „ИНВЕСТОР.БГ“ АД бихме искали да изразим удовлетвореността на нашата компания от участието ни в тазгодишните „Национални дни на кариерата“.

  Изразяваме подкрепата си към Вашата организация и в бъдеще ще продължаваме да участваме в този национален форум. Искрено се надяваме, че можем съвместно с целия бизнес в България, да направим повече за младите хора у нас и тяхното професионално ориентиране и реализиране, за да остане страната ни предпочитана дестинация за работа на децата ни.

  Искаме да отбележим и благодарим за отличната организация по време на срещите в различните градове и много по-високата активност и осведоменост на хората, с които се срещнахме.

  Пожелаваме на форума успех в нелекия път на просветление и създаване на надежда за реализация на хората в страната ни.

  Може да прочетете пълният текст тук.
 • JobTiger team consists of pro-active, solution-oriented and accountable people

  Ales Dvorak,
  CEO
  Adastra Bulgaria Ltd.
  With the current letter we would like to acknowledge JobTiger team for its good work regarding our IT recruitment campaigns in Bulgaria.

  Since the summer of 2010 we have been working with JobTiger as a recruitment partner. JobTiger team consists of pro- active, solution - oriented and accountable people. We are very pleased with their professional and creative approach in attracting the right people and with the great support from their side for our activities in Bulgaria.

  We would also like to recommend JobTiger as a recruitment partner and we are ready to provide any details and impressions upon request.
 • "Национални дни на кариерата" за нас се превърна в един от основните инструменти за подбор на млади специалисти

  Иванка Казакова,
  Експерт подбор
  Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
  Уважаеми г-н Петров,

  За седма поредна година участваме в организирания от Джобтайгър "Форум за студентски стаж и кариера". За нас това се превърна в добра традиция. Бихме искали да изразим задоволството си от цялостната предварителна организация и провеждане на форума в различните градове. Изразяваме задоволство от високото ниво на подготовка на кандидатите, които за разлика от предишни години бяха много по-добре информирани и подготвени за интервюто с нашия екип.

  "Национални дни на кариерата" за нас се превърна в един от основните инструменти за подбор на млади специалисти и отлична възможност за възпитание на култура за заинтересованост и планиране на кариерното развитие у младите хора. С всяка изминала година интереса на студентите към събитието расте.

  Ще се радваме в бъдеще да се включим в подобни инициативи, свързани с развитието на пазара на труда в България, организирани от Джобтайгър.

  Пожелаваме Ви успех и все по-мащабно развитие на Форум "Национални дни на кариерата".

  Пълният текст може да прочетете тук
 • JobTiger approach to assignments can be described as precise, flexible and speedy

  Slavi Ivanov,
  Managing Director
  Comptel Communications EOOD
  Our partnership with JobTiger dates back since mid-2010 and it has mainly been in the field of recruitment of IT personnel for our team.

  For the period of our partnership JobTiger's team have proven to be outstanding professionals and have become our loyal partners – resulting that our partnership branched out in the field of training and staff retention.

  Creative solutions were given and implemented in the shortest time-frame resulting in successful recruitment. In our opinion one of the most impressive projects was 'IT Olympic Games' project thanks to which we recruited five promising young professionals.

  JobTiger approach to assignments can be described as precise, flexible and speedy – a combination that fully gained our thrust. Their commitment and ownership of assigned projects not only contributes to the smooth process of work, but also for successful achievement of our goals in hiring new employees.

  We sincerely believe that together with JobTiger we will manage to achieve the ambiguous goals we have set by the end of 2011 and this gives us a reason to recommend JobTiger as a serious and trustworthy partner.
 • „Национални дни на кариерата“ - традиция и ценен мост между бизнеса и младите специалисти.

  Петър Василев, Сензор-Найт Индъстриъл ЕООД
  Уважаеми г-н Петров,

  От името на „Сензор-Найт Индъстриал“ ЕООД изразявам отличните си впечатления от участието си в ораганизирания от Джобтайгър ООД форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата“.

  Като традиционен участник в това мероприятие, ние сме изключително доволни, че сме имали през годините и ще продължаваме да имаме, възможността за лични срещи с обещаващи студенти от различни специалности и своевременно да запълваме свободните си стажантски позиции с най подходящите за нас кандидати.

  Желаем успех на Джобтайгър ООД и на „Национални дни на кариерата“ - събитие, което за 8 годишната си история се превърна в традиция и ценен мост между бизнеса и младите специалисти.

  Пълният текст може да видите тук.
 • Оценката ни за организацията и провеждането на подбора за търсения кандидат е отлична

  Росица Йорданова,
  Ръководител отдел "Човешки ресурси"
  Телелинк ЕАД
  С настоящата референция Телелинк ЕАД изразява удовлетворението си от съвместната си работа с JobTiger.

  Пример за доброто ни сътрудничество е успешно приключилият проект, свързан с подбора на кандидат за вакантна позиция „Специалист сградна автоматизация“ в отдел Интелигентни сградни решения. Процесът включваше:

  • Индивидуален подход към подбора за специфичната позиция;
  • Селекция на високо квалифицирани специалисти, отговарящи на предварително зададения профил;

  Оценката ни за организацията и провеждането на подбора за търсения кандидат е отлична.
  Фирмата проявява коректност и професионализъм, което ни дава основание да я препоръчаме като надежден партньор.
 • Благодарности!

  Йоана Христова
  Здравейте всички от екипа на JobTiger!
  Искам да изкажа специални благодарности на всички за съдействието за започването ми на новата ми работа! Едно благодаря не е достатъчно, и все пак - БЛАГОДАРЯ!
  Пожелавам на всички ви много успехи и бъдещо развитие. Дано все повече хора намерят желаната работа, подкрепени от вас. Благодаря за професионалното отношение и неоценимата помощ.
 • Бихме препоръчали услугите на JobTiger.

  Тодор Лилов,
  Търговски директор „Вътрешен пазар” ТЕСИ ООД
  Христо Стоянов,
  Директор „Човешки ресурси” ТЕСИ ООД
  Г- н Петров,
  С настоящето искаме да Ви информираме за успешната за нас дейност по възложеното на JobTiger проучване, контакт селектиране и подбор на кандидат за вакантна позиция „Ръководител на търговски отдел”.
  Подготвено и обсъдено беше Ваше предложение. Офертата се отличаваше с индивидуален подход, качествени алтернативи за подбор и ясни финансови параметри за отделните етапи.

  В хода на процеса беше осъществено:
  • Комбиниране на различни източници и методи за привличане на потенциални кандидатури;
  • Проучване на потенциални кандидати по списък;
  • Осъществяване на контакт с потенциални кандидати с цел проверка на мотивация за смяна на работа;
  • Интервю за оценка на най-подходящите за позицията кандидати.
  Нашата удовлетвореност се дължи и на това, че бяхме партньори в процеса на подбор и на активната обратна връзка с г-жа Светла Стоева.
  Бихме препоръчали услугите на JobTiger в тази област. Надяваме се на бъдещи професионални контакти.
 • A new job

  Cvetelina Marinova
  Hello!
  I would like to thank you for the career counseling once again and to tell you that I already started a new job. The short-term aim is realized a month earlier and I am really glad about it!
  I started as a Marketing and administrative assistant in a medical cosmetics company. I plan to start the sector analysis soon.

  I wish you all the best, health and success!
 • Sincere thanks for the attention!

  Daniela Ivanova
  We wish the Jobtiger team success in each undertaking!
  Sincere thanks to Monika and Plamen for the patience and the time shared with us!

  Your first graduated course of Kremikovtzi AD employees says to you a big "Thank you!"
 • Thanks to the professionals in JobTiger!

  Stoyka Pancheva
  Hello, friends from JobTiger,

  I am writing you on a very good occasion - I have already found a job!
  I looked for a job more than a year, I registered in a few web sites and applied tenaciously for all announced positions, for which I had the appropriate knowledge and skills - but it was hard.
  When I registered in your site, I activated the "Agent" and I was on time informed for the job positions that correspond to my criteria for a job.
  Thanks to the "tiger-helper" - it found me an appropriate job in a great team and made me really happy!

  I would like to tell everybody who looks for a job to entrust you and the little "tiger-helper" (as I am saying) to become "Happy at work" just like me. Another very important thing is to make efforts for more knowledge, elaboration, qualification improvement (there are so many courses, in JobTiger too) and the results won't be late.

  I sincerely thank you!
 • Бих желала да ви благодаря за професионално свършената работа...

  Боряна Велинова
  Венис 21 ООД
  Здравейте JobTiger,

  Бих желала да ви благодаря за професионално свършената работа, за изключителната любезност на всички във вашата фирма, както и за добрия подбор на обяви, които изпращате.

  С най-добри пожелания!
 • Professionalism should be supported in all forms!

  Dimitar Vladikov
  Legal consultant
  MSI Developments
  Hello!

  With this letter I would like to express my respect for your professionally created website! I keep a close watch on the labor market and some particular sites. In my humble opinion, yours is most user-friendly for searching and is full of extras.

  Professionalism should be supported in all forms!

  Kind regards and good luck!
 • ... started the job, that gives me opportunity to develop ...

  Dessislava Borisova
  Dear JobTiger,

  I would like to express my enormous gratitude towards your whole team regarding the assistance you provided me with in my job finding. You helped me in a difficult for me moment.
  I started the job, that gives me opportunity to develop professionally. My new career status exceeds even my bravest expectations.

  Thank you!!!

  With tremendous respect.
 • the attitude towards your clients is absolutely perfect

  Zornitsa Stefanova
  Compass EOOD
  Hi!

  Thank you for the CVs. The attitude towards your clients is absolutely perfect!

  Bye and hope to hear / write again!
 • thank you for the extreme effectiveness of the work with the site

  arch. Valeri Leviev
  Managing Director
  Elta consult AD
  Dear Sirs,

  thank you for the extreme effectiveness of the work with the site Job Tiger. The option - "Search Applicants" allows the applicant, and the employer too, to be given the opportunity to find common aims and interests. I would like to thank the Hot line department assistants for the extreme responsiveness and cooperativeness.

  Remaining with best wishes.
 • thank you for working by European standard

  Emilia Popova
  Thank you for the CV validity notice and for working by European standard. I like your approach. I already found myself a job and I am starting form the 1st of July.

  Thank you once again and wish the team successful work.

  Sincerely.
 • for such short period we found a candidate

  Lily Boteva
  Internal Audit
  West-East Bank SA
  Dear Sirs,

  We are glad to inform you that for such short period we received letters from 38 candidates for the position of Accountant – Cashier with West East Bank SA.

  We made the necessary interviews and found a candidate which is qualified enough and corresponds to our requirements.

  Thank you for your cooperation.
 • admiration for your excellent professionalism

  Michael Todorov
  Thank you for the remarkable assistance you provided me, as well as I would like to express my admiration for your excellent professionalism and to the whole customer support team of JobTiger.bg. I suppose my problem will be fixed completely after and only if the customer support of my Internet provider compares at least a little with the one of JobTiger.bg:)

  I will keep you informed. Thank you once again!

  Greetings and wish you a very nice and successful work!
 • assistance in such a short time

  Boiko Gatev
  Thank you for your assistance in such a short time!

  I wish all the administrators of web sites and people, responsible for their support, work as you do. This is absolutely necessary.
 • adequate information and precious advices

  Petq Georgieva
  A very nice site - congratulations! At last adequate information and precious advices concerning the job application documents:)

  I hope I would not have to search myself for a job, but if someone needs one, I will bravely recommend you:)

  Best wishes!
 • JobTiger is a serious claim for correct relationships

  Krasimira Pencheva
  Cordially thank you for the detailed information!

  You pleasantly surprised me, which once again proves me (and not only me) that JobTiger (its team) is a serious claim for correct relationships, in the business you develop, as well as in the interpersonal relationships.:)
 • cordially thank you for your help and your responsiveness

  Svetlana Drumeva
  First of all I would like to cordially thank you for your quick reaction - I am happy that as long as I shared my problem with you, you phoned me!

  I listened to your advice and assured myself that the problem was in the browser I am using. Anyway! I have already entirely edited my CV, naturally, did not forget to activate it :) and applied for the job opening I liked.

  Even if I am not approved, I hope I will continue receiving new proposals from you and we will continue working together!

  Once again – cordially thank you for your help and your responsiveness! And these, according to me, are not merely formal duties:)
 • We found appropriate applicant thanks to your site

  Sylvia Milenkova
  UNIPHARM AD
  UNIPHARM posted a job opening in JobTiger for Translator-Correspondent. We found an appropriate applicant thanks to your site, for which we sincerely thank you. We would be glad to use your services in the future again.
 • the site has been created exceptionally professional and gives different opportunities

  Miglena Stoeva
  General Manager
  Human Resources Center Fortuna MD EOOD
  It’s a pleasure for us to work with JobTiger. For a couple of months we have been using their services when recruiting personnel for our clients-employers and the result has been finding the right candidates. The site has been created exceptionally professional and gives different opportunities for searching and managing the necessary information. We, as a consultant company, have been using JobTiger not only for posting job vacancies, but for popularizing the trainings organized by us, thus the participants who have showed an interest have the opportunity to get acquainted with the topics we have been offering, the courses’ aim and organization.

  Finally, we would like to express our admiration for the team that is behind JobTiger. They are true professionals, proper, helpful, convinced of the usefulness of what they are doing.

  We wish them success!
 • You killed me!

  Lyubo Lozanov, CFA
  Executive Director
  Ameta Holding
  You really knocked me off, I have so many applicants that I cannot read them in the next few weeks. In fact they are times over what came in answer of the job posting in Capital. Now a good reading will follow. You are great.
 • an efficient tool for selection of qualified job candidates

  Sylvia Kamenova
  Country Human Resources Officer
  Citibank N.A. - Sofia Branch
  Dear team,

  I would like to use this opportunity to wish you further professional success and new improved solutions for our ever demanding recruiting and staffing needs.

  Having said that, I would like to re-iterate my satisfaction with your Upgraded search program that turns to be an efficient tool for easy and prompt access to your growing applicants database, and moreover for selection of qualified job candidates who meet the requirements of the position.

  I have used Job Tiger many times in the last one year - for recruitment of IT specialists, clerical banking staff, summer internships and etc. - and I am confident to say that I will further benefit from your services going forward.

  Keep on proactively develop to deliver even more sophisticated and innovative services to us - your customers,

  Warm regards.
 • Thank you

  Alexandra Koleva
  Eurolex Bulgaria OOD
  Hello, JobTiger team!

  Congratulations to the team on the excellent work done. Your site is very well organized. Different opportunities are given, which save time and efforts to the employers as well as to the job seekers. I had the opportunity to use JobTiger services being in both positions – first searching an appropriate job, and later – applicants for an announced job opening. In both case the services of the site helped me a lot. Continue keeping up your high “efficiency coefficient” and be helpful professionals.

  Thank you!
 • everything you do is more than just a step ahead of the others in the field

  Milen Zhelyazkov
  Dear Ladies and Gentlemen,

  I am writing these lines to you to express a little attention and as a gesture of gratitude!

  I would like to emphasize that everything you do is more than just a step ahead of the others in the field!

  It’s a pity that the economic situation and the politics in Bulgaria are in a wretched condition and the labour market is so limited. I dare state that, since and the foreigners confirm that the fortune of our country are the highly educated people, you are among the few who have made it their aim to help for the realization of these people! I am afraid that even if you do all your best you won’t be able to make a significant change, neither in the “gray economy”, nor in the “gray unemployment”, and even less in the “gray employment”…

  I congratulate you for your Efforts – both qualitative and quantitative, you make in order to be of use to the ordinary people, the economy and not last – for the state as a whole.

  THANK YOU!
 • great satisfaction with the personnel recruitment resources JobTiger presents

  Ivan Ivanov
  Manager Human Resources Department
  Communications Regulation Commission
  As an HR manager of the Communications Regulation Commission and being with 7 years experience on the Bulgarian labor market I express my great satisfaction with the personnel recruitment resources JobTiger presents. Thanks to these resources we managed to attract specialists for the specific needs of our Commission.
 • Thanks! I am pleasantly surprised

  Peter Petrov
  Thanks!
  I am pleasantly surprised by the effect of the job posting I ordered in your site. I would like to thank you for your attitude and to wish you future successes!
  I hope that our common work will continue in the future also.
 • JobTiger often has been the only successful source of qualified employees

  Violeta Ivanova
  HR Manager
  “Interservice Uzunovi” AD
  As a specialist in the HR recruitment and selection and an HR manager of “Interservice Uzunovi” AD I have repeatedly used JobTiger services for recruiting people for open positions. My observations over the years are that JobTiger strengthened its position both as the most successful and main source of highly qualified specialists and also as one of the best assistants of the employers when in need of specialized employees. Through JobTiger I have recruited people for positions such as office assistants, trade representatives and many others. The JobTiger team has rendered me invaluable assistance when searching for employees for towns such as Veliko Turnovo and Ruse, where JobTiger often has been the only successful source of qualified employees. I recommend JobTiger to all my colleagues, as well as to all the people searching for better realization as the best and fastest way of finding what they need.
 • Good work

  Georgi Hristov
  Congratulations, I lived to see one really cultivated Bulgarian web site in a Western manner.
 • The site is wonderful

  Nikolai Rusev
  nick_rusew@mail.bg
  The site you have created is wonderful. I am sure that many people have found their way in life with your help and thank God you are here!
 • I work through JobTiger

  Jivka Angelova
  Bulgarian Post Bank
  Probably you already know, from 3 months I have been working on a position, found through JobTiger. I had absolutely incidentally opened your web-site and as a joke entered in a CV, with which I applied to some positions by my criteria. In 2 to 3 months, after I had already forgotten about this, I was called and invited to an interview.. and so. Many people do not believe in such coincidences, but this is a fact - now I am an employee of the Bulgarian Post Bank.
  I would like to thank you one more time!
  I will again turn to you for advices!
 • It is quckly and easy

  Dessislava Todorova
  Marketing expert
  PRIMA AD
  I would like to thank JobTiger for helping me find the job I like!
  It is quickly and easy, I needed just to register myself.
  They did the rest.
 • JOBTIGER really helped us in choosing the most appropriate employees

  Sofia Kafadarova
  Infopartners OOD
  Infopartners OOD expresses gratitude for the professionalism and the perfect organization of your activity.
  JobTiger really helped us in choosing the most appropriate employees for our company.
  We wish in the future also successes to the team, which works for the prosperity in the business.
 • It is easier with JobTiger

  Denitsa Hristova
  Head of Human Resourses Directon
  Ministry of Economy of the Republic of Bulgaria
  We addressed JobTiger when we were in the process of searching applicants for one of the Directions of the Ministry of Economy. JobTiger team rendered us irreplaceable assistance and thanks to the job posting and the search services we succeeded in solving quickly the arisen problem and which is more important qualitatively. It is easier with JobTiger.
Our services are used by over 285,000 job seekers and about 22,000 employers.
Read more