Информация за пресата

В България има вече онлайн пространство за индустриални технологии

четвъртък, 15 юли 2021

 

Представяне на платформа IndustryHUB

A picture containing textDescription automatically generated

В България има вече онлайн пространство за индустриални технологии

 

IndustryHUB събира най-актуалните новини, продукти, информация и споделен опит в областта на индустриалните технологии.

 

От месец юли IndustryHUB (IndustryHUB.bg) представя най-актуалните новини, продукти, информация и споделен опит в областта на индустриалните технологии в България. Основната цел на платформата e да се превърне в среда за споделяне на опит и да насърчи индустриалното развитие на страната и изграждането на инженерните кадри.

 

Освен че представлява сайт за споделяне на новини и информация по различни теми, IndustryHUB създава общност от специалисти и съмишленици, които могат да коментират и дискутират споделените материали, да бъдат автори и да печелят точки в профилите си в зависимост от публикуваните статии и броя харесвания и коментари към тях. По този начин се насърчава тяхната активност и се отличават най-добрите. Професионалното призвание може да има значение не само за личното удовлетворение на участниците, но и за тяхното професионално израстване.

 

Основни области на информация са:

- иновациите и реализацията на научноизследователски разработки

- лабораторните и научно-приложните услуги

- управлението на интелектуалната собственост

- трансфера на знания и технологии

- предприемачеството

- стартиращите предприятия

- кариерната реализация и бизнес-ориентираното обучение.

Достъпът до всички информационни ресурси в IndustryHUB е свободен, но публикуването, харесването и коментирането на статии на сайта изисква потребителите да имат регистриран профил. Сайтът предлага на потребителите и възможност да филтрират съдържанието на база на различни категории.

IndustryHUB е изграден с обединените усилия на JobTiger и Технически университет – Габрово.

 


За JobTiger 

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България създаден през 2000г.  Компанията е най-големият организатор на кариерни събития в България, сред които форума за студентски стаж и кариера -  „Национални дни на кариерата и специализираните „Дни на Кариерата“ съответно в сферите на ИТ и икономика и финанси.

 

За TU-Gabrovo

Техническият университет – Габрово успешно съчетава традициите на миналото с възможностите на настоящето в областта на образованието и науката. Той е престижен образователен и научен център, който предлага качествено обучение в съответствие с нуждите на пазара на труда.


За повече информация:

+359 2 49180 00, +359 89 897 62 26, office@industryhub.bg

Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner