Информация за пресата

7-то поредно издание на „Дни на кариерата“ в София среща студенти с водещи работодатели в секторите IT, Телекомуникации и BPO, предоставя възможност за безплатни консултации за изграждане на Personal brand на младите хора, за да са по-успешни в кариерата си и поощрява участниците с много награди

вторник, 11 октомври 2016
София – 11 октомври 2016 г. - На 13 октомври 2016 г., от 10:00 до 18:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 79 водещи български и международни компании, които търсят служители, с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и Business Process Outsourcing (BPO).

В рамките на събитието, посетителите ще имат възможност да се запишат за бързи интервюта със специалистите от JobTiger Recruitment, които ще бъдат на място, за да ги посъветват как да изградят своя Personal Brand, както и какво ще им помогне да бъдат успешни в кариерата си и щастливи с работата, която си избират.

През целия ден, по време на събитието, паралелно ще се провеждат практически работилници в две отделни зали. Te имат за цел да демонстрират реални бизнес процеси, да презентират особеностите на компаниите и да запознаят младежите със спецификите на предлаганите възможности за работа.

Ще се проведе и томбола с награди, осигурени от фирмите-участници, в която могат да участват всички, посетили събитието. Сред подаръците са Kindle е-reader 2016, миникомпютър Raspberry Pi 3, колонка Fresh N Rebel Rockbox, външна батерия Lenovo и много други.

„Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, златен спонсор е PFS, а сребърен – Televic/Demasys. Организационен партньор е Интерпред - СТЦ София. Партньори на събитието са JobTiger.tv, DEV.bg, Kaldata, ISIC, Computerworld, Uspelite.bg и сп. Икономист.

Каним най-любезно всички колеги журналисти да посетят събитието. На щанда на организаторите – JobTiger – ще можете да получите съдействие за допълнителна информация или провеждане на интервюта, както с компаниите-участници, така и с посетителите.
Назад