Информация за пресата

83 компании в деветото издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

четвъртък, 29 ноември 2018
Днес в Университета за Национално и Световно Стопанство (УНСС) се провежда деветото издание на кариерния форум „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. Организатор на събитието е JobTiger, съвместно със Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Събитието е основно в календара с кариерни събития на JobTiger и тази година по традиция среща студенти и млади специалисти с представители на 83 български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори.

На официалното откриване присъстваха:
- Доц. д-р Александър Вълков – в.и.д. заместник-ректор по обучението в ОКС „Бакалавър“ и продължаващо обучение на УНСС
- Драгомир Николов – Изпълнителен директор на агенция по заетостта
- Полина Маринова – директор на Регионална служба по заетостта
- Светлозар Петров - управител на JobTiger Ltd.
- Доц. д-р Росен Кирилов – директор на Междууниверситетски център за развитие на кариерата
- Кристиян Маджуров – председател на студентския съвет при УНСС

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти отново се провежда във фоайето на Университета за национално и световно стопанство от 10:00 до 16:00 ч. Достъпът е свободен, поканени са всички студенти и млади специалисти от страната, които искат да стартират кариерата си или да сменят настоящата си работа.

Чрез форума се създава възможност за различните компании да предоставят информация на младите хора за себе си като подходящ работодател и да се даде отговор на въпроса какво могат да очакват потенциалните служители, ако решат да се присъединят към тях.

Ежегодно събитието се посещава от над 5000 студенти, немалка част от които успяват успешно да стартират кариерата си благодарение на този форум.

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти е доказал полезността си през годините и доказателство за това е фактът, че всяка година броят на изложителите и посетителите нараства.

На края на деня ще се проведе и традиционната за събитието томбола с награди и изненади за посетителите.

Събитието се проведе под патронажа на проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС. Дни на кариерата в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger за девети път, а за осми – съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Meдийни партньори на събитието бяха JobTiger.tv, Успелите, ISIC България, сп. Българска Наука, teenews.bg, avtora.com, ushi.bg, Able Mentor, 9 academy, Buljobs, Aз мога тук и сега, Skylines. Събитието се организира и с подкрепата на Nescafe 3in1.
Назад
VCD