Информация за пресата

Единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, ще събере бизнеса и търсещите работа през септември

сряда, 18 септември 2019
На 26.09.2019 в Интерпред - СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация.

Hitachi Solutions Europe в партньорство с JobTiger Recruitment за своето разрастване в България

четвъртък, 08 август 2019
С навлизането си на нашия пазар, Hitachi Solutions се довери на JobTiger Recruitment за свой основен партньор и консултант при подбора на кандидати в България.

Иновативната интегрирана услуга на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена с отличие на Годишните награди на b2b Мedia

вторник, 16 юли 2019
Призът е в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“

TigerCash – Най-новото от JobTiger Recruitment

четвъртък, 27 юни 2019
JobTiger Recruitment представя своята нова програма за възнаграждаване на успешно назначени кандидати за работа – TigerCash.

Къде да работите, ако искате „хоум офис“?

петък, 31 май 2019
Все повече кандидати се интересуват на интервю за работа от възможностите за работа от вкъщи. За някои позиции това е стандартна част от усилията да се направят по привлекателни условията на труд и нефинансовите придобивки за служителите.

SCALE UP Your Career - предстои второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България

сряда, 29 май 2019
На 26-ти септември предстои второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.

697 чат-интервюта за работа по време на Виртуални дни на кариерата 2019

петък, 17 май 2019
Виртуални дни на кариерата се проведоха за шести път в България на 16 май 2019 г. Събитието започна в 11:00 часа и продължи до 17:00. В продължение на няколко часа 35 водещи и желани работодатели успяха да проведат 697 онлайн интервюта с над 700 талантливи млади хора, търсещи нова работа.

Работещите в ИТ и мениджмънт най-често търсят информация за заплатите си

вторник, 23 април 2019
Това показват попълнените данни за заплати през изминалата година в партньорската мрежа сайтове на Paylab.

Форумът, от който започват хиляди кариери, се случи за 18-а поредна година

петък, 12 април 2019
11 950 млади специалисти посетиха „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ в търсене на по-добра реализация, първа работа или стажантска програма
Zaplatomer