Информация за пресата

Български и международни компании ще търсят стажанти и млади специалисти на 18 и 19 май в София

петък, 14 май 2021

20-ото юбилейно издание на „Национални дни на кариерата“ е към края си – след виртуално издание през април и живи форуми във Варна и Пловдив през май –  още близо 30 компании ще търсят своите нови кадри и стажанти и в София.

NCD 2021 Sofia

На своята двадесета годишнина пионерът в организирането на кариерни форуми у нас – компанията за комплексни HR услуги JobTiger – може да се похвали с провеждането на първите „Национални дни на кариерата“, състояли се освен на живо, и виртуално. Мащабното събитие започна с онлайн срещи между работодатели и търсещи работа на 8 април и продължи през май – с форуми във Варна и Пловдив.

Последното събитие от календара на „Национални дни на кариерата 2021“ ще е в София на 18 и 19 май, в Национален дворец на културата, ет. 5. Близо 30 водещи работодатели от всички икономически отрасли ще са там, за да представят пред студенти и млади специалисти възможностите за кариерно развитие в техните компании. Така, шанс да намерят нова работа или стаж, въпреки кризата, ще получат и хората без солиден трудов опит зад гърба си.

Единственият форум тази пролет с живи издания

Въпреки че масовите събития вече са позволени (при спазване на съответните мерки за безопасност), много компании имат рестрикции и в момента да участват в кариерни изложения на живо. Това не спря екипа на най-стария организатор на кариерни форуми у нас да бъде единственият тази пролет, който предоставя на търсещите и предлагащите работа вариант да се запознаят и очи в очи. Всеки, за когото е важно да се срещне на живо и да разговаря със специалисти по подбор на изявени фирми, може да се включи напълно безплатно във форума на 18 и 19 май. Необходима е единствено предварителна регистрация, която може да се направи в няколко лесни стъпки ТУК.

Повече за програмата на изложението и участващите в него фирми, можете да откриете на https://careerdays.bg/bg/national-careerdays/ или като се свържете с организаторите на:  events@jobtiger.bg

 

За събитието и партньорите му:

Партньори на форума са Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, Агенция по заетостта, Община Варна,  Община Велико Търново, Община Габрово, Община Свищов, Технически университет - Габрово,  Стопанска академия "Димитър А. Ценов", Русенски университет "Ангел Кънчев", Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий", Национална комисия за борба с трафика на хора, Областна администрация – Габрово и Областна администрация – Пловдив, Тракия Икономическа Зона.

Медийни партньори: BTV радио, Радио NJOY, JobTiger.tv, HRIndustry.bg, DEV.BG, Аз мога тук и сега, Лидер.бг, сп. Мениджър, ISIC -  Студентски и младежки идентификационни карти, сп. Журнал за жената, 9Аcademy, b2b Media, Skylines, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург – България, IT STEP Academy, Успелите, buljobs, SofiaJobs и my CV, Legion Run и EVENT PLIER.

 

Назад
VCD