Employer Branding в JobTiger

сряда, 28 юли 2010
От 27 юли 2010 г. JobTiger официално стартира услугата "Employer Branding", предназначена за компании, които са пример на пазара на труда в България по отношение на грижата за развитието и добруването на персонала, въвеждането на добри HR, социални и екологични практики.

Employer BrandingОсновната цел на "Employer Branding" секцията на JobTiger.bg е да съберем на едно място всички сериозни и стойностни работодатели и агенции за подбор на персонал, на които хората могат да разчитат при търсене на работа и които защитават, както собствените си икономически интереси и просперитет, така и правата и достойнството на служителите си.

Информацията в специалната секция "Employer Branding" на www.jobtiger.bg включва, без да се ограничава до, социалната политика на компанията, възможностите, които се предоставят на служителите за обучение, развитие и професионален растеж, както и всичко, което е в основата на стабилната корпоративна култура.

Агенциите за подбор на персонал също имат своето място в тази секция – да направят по-прозрачни специфичните си посреднически услуги, които засягат пряко, както търсещите, така и предлагащите работа на пазара на труда.

Услугата включва текстово и графично представяне на компания или агенция за подбор на собствена страница в рамките на www.jobtiger.bg с индивидуален корпоративен дизайн. Представянето е достъпно от всички секции на сайта, включително и от активните в момента обяви за работа на компанията или агенцията. Повече информация можете да откриете в ценовата листа на сайта или като се свържете с нас на office@jobtiger.bg или 02/4918020.

Инвестирането в изграждане и поддържане на добър работодателски имидж на пазара на труда се усеща, както в нивото на кандидатите, така и в тяхната мотивация, лоялност и готовност да дадат най-доброто от себе си за успеха на компанията.

Целта на "Employer Branding" на www.jobtiger.bg е да дадем на търсещите работа надежден и изчерпателен източник за намиране на такава ценна информация – кои са лоялните и честни работодатели в България - http://www.jobtiger.bg/employer-branding/!

Ако вие работите в компания, която е достойна да намери място в тази специална секция – пишете ни! Ние ще имаме грижата и отговорността да ги представим!